Næste udsendelse: 23:00 Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)

TV i dag

 • 22:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Passagerforening frygter tab af arbejdspladser

Bornholms Passagerforening er bange for, at Bornholm vil miste mange arbejdspladser, hvis Mols-Linien vinder udbudsrunden.
Det er ikke en positiv ting med konkurrence til Rederiet Færgen. Det mener i hvert fald formand for Bornholms Passagerforening Ann Hartl.

- Det er selvfølgelig vilkårene, men hvis et ikke-bornholmsk selskab vinder, er jeg bange for, at vi vil miste arbejdspladser her på Bornholm, siger hun.

Hvis hovedkontoret ligger et sted i Jylland, bliver der ikke ligeså mange bornholmere, der bliver ansat, som der er hos Færgen i dag.

- Altså hvis det kunne garanteres, at Mols-Linien vil ansætte ligeså mange medarbejdere og at det ville blive bornholmske arbejdspladser, så er jeg i princippet ligeglad med, hvem der vinder udbuddet. Men det tror jeg desværre ikke er realistisk, siger Ann Hartl.

Passagerformanden er også nervøs for, at det gode samarbejde foreningen har haft med Rederiet Færgen vil ophøre, hvis ejerskabet skifter hænder.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde, og det har været nemt for os at påvirke den daglige drift fordi det hele er foregået på Bornholm. Det bliver nok ikke ligeså nemt, hvis jeg skal agere overfor en operatør, der sidder i Jylland, siger hun.

Aktuelle programmer på Play