Næste udsendelse: 21:30 Sportsaften - NB Bornholms sæsonafslutning

TV i dag

 • 21:00SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
 • 21:30Sportsaften - NB Bornholms sæsonafslutning
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
 • 22:40Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
 • 23:10Kulturreportagen (G)Nerovid Chan har været i Athen for at hjælpe den kristne organisation Faros. De har 22 uledsagede flygtningebørn boende på et shelter og har blandt andet brug for praktisk hjælp.
 • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 19. juni (G)
 • 03:55Sol over Gudhjem - de fire kokke (G)Den tiende vinder skal kåres i Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem. I dette portrætprogram møder vi de fire kokke, der skal dyste om titlen. Vi besøger dem på deres respektive hjemmebaner i køkkenerne på Restaurant Substans i Aarhus, På Falsled Kro på Sydfyn, På Restaurant Kiin Kiin i København og i Huset Rå i Allinge på Bornholm. Her får kokkene for første gang fingrene i nogle af de ingredienser, de senere skal trylle om til lækre gourmetretter, og straks går de i gang med at teste de første idéer til konkurrencen.
 • 04:30Mellem os (G)Anders Lindholm er netop hjemkommet fra Bangladesh, hvor han har været teamleder på et projekt, der havde til formål at bygge et logistisk center til distribution af fødevarer til verdens største flygtningelejr. Du kan møde ham i onsdagens udgave af Mellem Os og høre om hans bedrifter. Jette Hvidtfeldt er også i studiet. Hun har skrevet bogen "Det gik udmærket" om Niels Anker Kofoed, og hun fortæller om sit arbejde med bogen.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Torben Munksgaard

Ti tusind tarteletter

Den 16,5 cm store Genlyds-tartelet har givet genlyd i hele landet, og i dag blev nr. 10.000 serveret.
Hos Ekkodalshusets Café Genlyd har der i tyve måneder været tarteletter på menukortet. Men ikke som vi kender dem, det er nemlig en kæmpe tartelet. Og det er noget som tarteletelskere fra hele landet har været vilde med.

- Vi oplever at gæster kommer fra hele landet og beretter, at de har hørt eller læst om tarteletten. Den er simpelthen ”gået viral” – både på sociale medier og fra mund til øre. Med ca. 400 tarteletter om ugen er den en fast bestanddel af arbejdsrutinerne i vores køkken. Men dog aldrig mere ”rutine” end at respekten for retten er klangbunden når Joan tilbereder dem, udtaler Christian Froberg Dahl fra Ekkodalshusets Café Genlyd.

I dag kunne caféen give et diplom til to politifolk, som var forbi i deres frokostpause og få tartelet nummer 9.999, 10.000, 10.001 og 10.002. To tarteletter til hver, og et flot diplom på at have spist nummer 10.000.

Og det lyder måske lidt svært, at skulle holde tal på hvor mange tarteletter der er serveret, men det er det slet ikke.

- Vi har hele tiden holdt godt øje med leverancerne fra vores dygtige bager Dam og hans folk, at vi vidste vi ville ramme 10.000 i denne uge. At vi så lige skulle nå tallet i dag var lidt før end beregnet, siger Christian Froberg Dahl

Aktuelle programmer på Play