Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:15Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager.
 • 00:55Kokken og kogekonen (G)Traditionelle bornholmske opskrifter fortolkes af kogekone Grethe Viborg og moderne kok Mikkel Marchall. I seks nye madprogrammer sætter vi fokus på gamle bornholmske specialiteter i rammerne på Bornholms Madkulturhus. I dag bornholmsk sildepålæg.
 • 01:20Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix
 • 01:50DM i Skills - lørdagens sammendrag (G)
 • 02:15Billeddetektiverne (G)Tom Nielsen fortæller i denne udgave af Billeddetektiverne om Fiskerne i Tejn, og Andre Jensen viser blandt andet billeder fra bådebyggerier i Rønne.
 • 02:45Månedens foredrag - Jesper Larsen (G)Jesper Larsen om den russiske besættelse af Bornholm.
 • 03:35Bornholmske smalfilm - Livet på Allinge Havn og M/S Østersøen (G)Engang var Allinge Havn stedet, hvor færgen fra Simrishamn lagde til. Der var liv og leben på havnen, både de rejsende, men også de fastboende fik en oplevelse, når færgen lagde til og bragte nyt liv til øen.
 • 04:05Krimimesse 2015 - Pernille Boelskov (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 04:30Stafetten Henrik Rhod (G)Henrik Engell Rhod er retspræsident på Bornholm. Han er opvokset i vestjylland, og det var lidt et tilfælde, at det blev jura har kom til at læse. I dag fylder hans arbejde rigtigt meget. Henrik Engell Rhod er fortrøstningsfuld med hensyn til Bornholms fremtid, og han ser blandt andet en generel holdningsændring på øen som en katalysator for en bedre fremtiden for Bornholm.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix

Fiberbredbånd er dyrt på Bornholm

Bornholmsk fiberbredbånd er en dyr fornøjelse. Det viser en gennemgang af markedspriserne, hvor Bornfiber ligger i den høje ende.
Det kan være en dyr fornøjelse, hvis man er glad for hurtigt internet og bor på Bornholm. Priserne hos Bornfiber er nemlig højere sammenlignet med andre udbydere af fiberbredbånd i landet.

- De ligger i den høje ende, men uden at de er ekstremt meget over de andre, så ligger de klart i den højere prisende, fortæller Laust Stoltze fra bredbåndsmatch.dk, hvor man analyserer det danske bredbåndsmarked.

Ved en downloadhastighed på 50 Mbit/s koster Bornfiber 30 kroner mere om måneden sammenlignet med Stofa og Yousee, mens Bornfiber ved en downloadhastighed på 100 Mbit/s koster 100 kroner mere om måneden end to de andre.

- En del af det er jo, at der er så dårligt bredbånd i forvejen på Bornholm, at der er knap så meget konkurrence på priserne. Samtidig er der behov for at skabe en god forretningsmodel, når man kommer som hel ny udbyder, lyder det fra Laust Stoltze.

TV 2/Bornholm har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Bornfiber.

Aktuelle programmer på Play