Næste udsendelse: 23:00 Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)

TV i dag

 • 22:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Nyt forstanderpar til Bornholms Højskole

Den 1. januar 2017 bliver Bente Larsen og Søren Voigt Juhl henholdsvis forstander og viceforstander på Bornholms Højskolen. Parret er i begyndelsen af 50'rne.
Så kom nyheden om, hvem der skal være det nye forstanderpar på Bornholms Højskole fra det nye år af.

Bente Larsen og Søren, Voigt Juhl, som begge er i begyndelsen af 50’rne, har tidligere haft en tilknytning til højskoleverdenen både som underviser og som forstander.

De benytter springet til Bornholm for at gribe den fantastiske mulighed at arbejde sammen i stedet for hver for sig.

Den kommende forstander Bente Larsen har indtil nu arbejdet på Institut for kommunikation og kultur ved Århus Universitet, som koordinator for digital humaniora og Kulturby 2017- projekter. Hun er oprindelig uddannet ved Københavns Universitet i Moderne Kultur og Kulturformidling.

Søren Voigt Juhl, der bliver viseforstander, har indtil nu været forstander på Slagelse Kloster. Han er aktiv fløjtenist og foredragsholder. Med sin oprindelige uddannelsesmæssige baggrund som cand. theol. ved Århus Universitet har han i perioder fungeret som sognepræst.

Parret besøger Bornholms Højskole onsdag og torsdag.

Aktuelle programmer på Play