Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Nyt forstanderpar til Bornholms Højskole

Den 1. januar 2017 bliver Bente Larsen og Søren Voigt Juhl henholdsvis forstander og viceforstander på Bornholms Højskolen. Parret er i begyndelsen af 50'rne.
Så kom nyheden om, hvem der skal være det nye forstanderpar på Bornholms Højskole fra det nye år af.

Bente Larsen og Søren, Voigt Juhl, som begge er i begyndelsen af 50’rne, har tidligere haft en tilknytning til højskoleverdenen både som underviser og som forstander.

De benytter springet til Bornholm for at gribe den fantastiske mulighed at arbejde sammen i stedet for hver for sig.

Den kommende forstander Bente Larsen har indtil nu arbejdet på Institut for kommunikation og kultur ved Århus Universitet, som koordinator for digital humaniora og Kulturby 2017- projekter. Hun er oprindelig uddannet ved Københavns Universitet i Moderne Kultur og Kulturformidling.

Søren Voigt Juhl, der bliver viseforstander, har indtil nu været forstander på Slagelse Kloster. Han er aktiv fløjtenist og foredragsholder. Med sin oprindelige uddannelsesmæssige baggrund som cand. theol. ved Århus Universitet har han i perioder fungeret som sognepræst.

Parret besøger Bornholms Højskole onsdag og torsdag.

Aktuelle programmer på Play