Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
  • 00:50Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
  • 01:50Krimimessen: Bo Tao Michäelis (G)Bo Tao Michäelis er en af ophavsmændene til den nye videnskab: Skurkologi, en klassificering af krimigenrens ondskab. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
  • 02:10Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 03:00Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
  • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udgave af Billeddetektiverne skal vi blandt andet høre, hvordan en bornholmer ved et tilfælde støder på en spændende tegning fra Bornholm i den anden ende af landet.
  • 05:00Stafetten - Martin Preisz Gravesen (G)Martin Preisz Gravesen er opvokset i København, og han arbejder nu som jurist hos Bornholms Politi. Han er vendt tilbage til Bornholm sammen med kone og fire børn efter tre år på Færørene. Han er glad for den positive udvikling på Bornholm de senere år.

Advokatfirmaet Paldan bliver del af Ret&Råd

Den 1. februar 2017 indtræder Advokatfirmaet Paldan i Ret&Råd under navnet Ret&Råd Bornholm ved advokatfirmaet Paldan.
Ret&Råd er en landsdækkende advokatkæde, bestående af selvstændige advokatkontorer, der alle er forbundet på tværs af kontorer og fagområder.

Kæden har med sine 60dygtige jurister/advokater specialister inden for alle privat- og erhvervsretlige områder. Og via faggrupper på tværs af de lokale advokatfirmaer, sikres kunderne altid den bedste rådgivning.

Kontorerne fortsætter med advokatsekretærerne Lis Iversen, Hanne Sassersen, Marianne Paldan Sørensen, Lene Busk Mogensen og Maj-brit Tranberg og Peter Paldan Sørensen som advokat.

Pr. 1. marts 2017 tiltræder Lotte Helms som advokatfuldmægtig.

Peter Paldan Sørensen skriver i en pressemedelelse, at med indmeldelsen i Ret&Råd og med ansættelsen af Lotte Helms, vil det i endnu højere grad være muligt at hjælpe vore klienter med alle typer af problemstillinger.

Kontorerne fortsætter med samme telefonnumre og samme adresser, men med ny hjemmeside og nye e-mails.

Aktuelle programmer på Play