Næste udsendelse: 23:35 Fotovognen - Ådum (G)

TV i dag

 • 23:10Nationalpark Thy (44:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:35Fotovognen - Ådum (G)Hvor mon Fotovognen ender? Vi kører ud et tilfældigt sted og møder de folk der bor der. Denne gang er vi i Ådum.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Næste uges tv (G)
 • 00:20Sportsaften (G)Sportsaften handler om indefodbold og bordtennis. Vi er med til første runde, om Bornholmsmesterskabet i indefodbold, hvor Rønne og Nexø ligner favoritter til at komme i finalen i januar. Du kan også se bordtennis - Knudsker og Hasle spiller topkamp i Bornholmsserien.
 • 00:40Mellem os - ugens udvalgte (G)
 • 01:10Nationalpark Thy (44:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 01:40Bornholm knokler - Militærrådgiver (G)Soldaterne på Almegårdskaserne træner til missionen i Afghanistan. Vi fik lov til at komme med på en øvelse, hvor de træner i eskorte af en militærrådgiver, og hvem var bedre til at spille militærrådgiver end journalisten? Det er blevet til et program med rekognisering, planlægning og ikke mindst skudveksling i ellers fredelige Åkirkeby.
 • 02:05Månedens foredrag: Arkæolog Michael Thorsen (G)Arkæolog på Bornholms Museum Michael Thorsen fortæller udgravningen ved Vasagård og viser billeder.
 • 03:00Helt i fisk - Silden (G)Vi er i dette afsnit taget til Gudhjem. Mens Jesper har været på delvis hjemmebane i alle programmer indtil nu, så er sildefiskeriet ikke noget, han har prøvet før. Håbet er dog stadig en helt nyfanget og nyrøget sild. Hvis fisken da gider at komme forbi, så vi kan fange den.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Vild Med Dyr - Brud og snoge (G)I dag skal Anna Louise til Aqua i Silkeborg og indrette et nyt levested til Danmarks mindste rovdyr, en brud som Aqua fik da den var lille. Den er utrolig smuk og lynhurtig. Og så skal snogeungerne fodres - med regnorme.
 • 04:30Nationalpark Thy (13:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Christiane Larsen (G)Christiane Larsen kom til øen i 2009. Eneste forbindelse til øen var hendes søster, der er læge på øen. Hun er uddannet sygeplejerske, men besluttede sidste år at oprette sit eget firma. Første produkt bliver økologisk modelervoks, men flere hobbyprodukter er i støbeskeen.

I aften besøger TV 2/Bornholm Swingdans Bornholm

I denne uge tager TV 2/Bornholm ud for at se, hvad bornholmerne bruger de kolde vinteraftner på. I aften er vi til Lindy Hop i Aakirkeby.
Når det er koldt udenfor, er det godt at kunne varme sig indenfor. I denne uge sender vi direkte fra nogle af de steder på øen, hvor bornholmerne hygger sig.

I aften besøger vi Swingdans Bornholm, der hver tirsdag danser lindy hop på Hans Rømer Skolen. Lindy hop er en amerikansk pardans fra 1920'erne.

Her på Bornholm er der danset lindy hop hos Swingshoes Bornholm, som en underafdeling af Copenhagen Swingshoes, siden marts 2015.

Men sidste sommer var der så mange, der havde lyst til at danse, at bornholmerne har lavet deres egen danseforening - Swingdans Bornholm.

Foreningen har i dag 43 medlemmer og har flere kvinder på venteliste. Der mangler nemlig mænd.

Du kan se mere om lindy hop på Bornholm, når vi sender direkte klokken 19.30.

Har du en ide til, hvem eller hvad vi skal besøge i resten af ugen, så send en mail med din ide til redaktion@tv2bornholm.dk

Aktuelle programmer på Play