Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:50Nyhedskavalkade (G)
  • 00:2019.30Nyheder (G)
  • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
  • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
  • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
  • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

Ny app skal matche folkemødegæster

En ny app skal gøre det lettere for professionelle at netværke til det kommende Folkemøde.
Journalister, politikere, lobbyister og andre professionelle deltagere på dette års Folkemøde får nu et nyt netværksværktøj. Det skriver journalisternes fagblad på nettet, Journalisten.dk.

Appen, Mingla, er udviklet af det københavnske kommunikationsbureau, Holm Kommunikation. Helt konkret skal appen hjælpe med at matche politikere, journalister og andre deltagere, der måtte have professionel interesse i at netværke.

Appen fungerer på samme måde som den populære datingapp, Tinder. Her bladrer man igennem en række profiler, og finder man en profil faginteressemæssigt spændende, så giver man et like.

Digital chef hos Holm Kommunikation, Mads Keilberg Johansen, siger til Journalisten.dk, at han ser et klart behov for appen.

- Det skal hjælpe nogle af de personer, der har svært ved at komme ud af teltene. Folkemødet drukner i events: Det her er en vej til lige at træde et skridt tilbage og netværke mere effektivt, fortæller han.

Allerede nu har 200 brugere hentet appen, fortæller Journalisten.dk

Aktuelle programmer på Play