Næste udsendelse: 05:00 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 06:0019.30Nyheder (G)
  • 06:10Næste uges tv (G)
  • 06:15Nu er det jul igen - julemad (G)Der er ikke noget som den duft der breder sig i hele huset den 24. december. Men juleaften kan næsten gå i stykker, hvis sværen ikke knaser. I dag lærer vi et hemmeligt kokketrick til, hvordan flæskesværen kan reddes, vi giver din julesovs mere saft og kraft og pepper rødkålen op. Og så får du tre bud på, hvilken vin du skal drikke til hele herligheden. Men julen byder også på større udfordringer end om maden sidder lige i skabet. Hver år er der bornholmske familier, der ikke har råd til at holde jul. Derfor tager vi også en snak om, hvor mange der egentlig får julehjælp, og hvordan vi alle sammen kan hjælpe.
  • 06:40Mellem os i julehumør (G)
  • 07:25Helt i fisk - På prøve med flue (G)Et ønske fra Helt i Fisk-drengene var at prøve at fiske med flue. Den elegante og noble fiskeform er dog noget af en udfordring for især én af drengene. Tag med til Stenbrudssøen i Nexø og se, hvordan det går.
  • 08:0019.30Nyheder (G)
  • 08:10Næste uges tv (G)
  • 08:15Nu er det jul igen - julemad (G)Der er ikke noget som den duft der breder sig i hele huset den 24. december. Men juleaften kan næsten gå i stykker, hvis sværen ikke knaser. I dag lærer vi et hemmeligt kokketrick til, hvordan flæskesværen kan reddes, vi giver din julesovs mere saft og kraft og pepper rødkålen op. Og så får du tre bud på, hvilken vin du skal drikke til hele herligheden. Men julen byder også på større udfordringer end om maden sidder lige i skabet. Hver år er der bornholmske familier, der ikke har råd til at holde jul. Derfor tager vi også en snak om, hvor mange der egentlig får julehjælp, og hvordan vi alle sammen kan hjælpe.
  • 08:40Mellem os i julehumør (G)
  • 09:25Sportskavalkade (G)TV 2/Bornholm ser tilbage på sportsåret 2018 - et år, hvor cykelrytteren Magnus Cort blev etapevinder i Tour de France og badmintonspilleren Mathias Christiansen kom til tops i India Open.
  • 10:3019.30Nyheder (G)
  • 10:40Næste uges tv (G)
  • 10:45Nu er det jul igen - julemad (G)Der er ikke noget som den duft der breder sig i hele huset den 24. december. Men juleaften kan næsten gå i stykker, hvis sværen ikke knaser. I dag lærer vi et hemmeligt kokketrick til, hvordan flæskesværen kan reddes, vi giver din julesovs mere saft og kraft og pepper rødkålen op. Og så får du tre bud på, hvilken vin du skal drikke til hele herligheden. Men julen byder også på større udfordringer end om maden sidder lige i skabet. Hver år er der bornholmske familier, der ikke har råd til at holde jul. Derfor tager vi også en snak om, hvor mange der egentlig får julehjælp, og hvordan vi alle sammen kan hjælpe.
  • 11:10Mellem os i julehumør (G)
  • 12:0012Nyheder
  • 12:04Vejret i aften
  • 12:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Christian Sønderby Jepsen
  • 12:3012Nyheder (G)
  • 12:34Vejret i aften (G)
  • 12:35Sprogblomster (G)Se med når Joakim Lind Tranberg endnu engang forsøger at holde panelet i kort snor.
  • 13:25Helt i fisk - På prøve med flue (G)Et ønske fra Helt i Fisk-drengene var at prøve at fiske med flue. Den elegante og noble fiskeform er dog noget af en udfordring for især én af drengene. Tag med til Stenbrudssøen i Nexø og se, hvordan det går.
  • 14:0014Nyheder
  • 14:08Vejret i aften (G)
  • 14:10Kulturkavalkade (G)Vi ser på Kulturåret 2018
  • 15:40Sportskavalkade (G)TV 2/Bornholm ser tilbage på sportsåret 2018 - et år, hvor cykelrytteren Magnus Cort blev etapevinder i Tour de France og badmintonspilleren Mathias Christiansen kom til tops i India Open.
  • 16:35Kulturreportagen (G)Bornholms Husflid laver julepynt af et utraditionelt materiale. De bruger nemlig cykelslanger til at gøre julemåneden festlig.
  • 17:0017Nyheder
  • 17:04Vejret i morgen
  • 17:05Kong Gulerod - Krydderi på julen (G)Vi får besøg af kokken Søren Thornberg, der laver julemad over bål. Han vil tilberede en krydret julegryde med nakkekam, juleøl, stjerneanis og kaneI. I køkkenhaven høster vi selleri til maden og viser, hvordan de kan opbevares for vinteren. Vi besøger grønsagsavleren Anette på Kirkebogaard i Rutsker, og høster rød spidskål og rosenkål til Sørens mad. Vi hører lidt om kålsorter og ser hendes store, flotte kålmarker med mange nye kålsorter. Hos Vicki og Majken i Blomsterkunsten i Rønne får vi to gode bud på vinterpynt, hvor der selvfølgelig indgår julekrydderier. Hjemme benytter vi bålet til også at lave metal-stjerner over bål, og vi pynter op med dem i køkkenhaven bagefter.
  • 17:50Næste uges tv (G)
  • 18:0018Nyheder
  • 18:04Vejret i morgen (G)
  • 18:05Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
  • 18:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Christian Sønderby Jepsen
  • 19:00Nu er det jul igen - julemad (G)Der er ikke noget som den duft der breder sig i hele huset den 24. december. Men juleaften kan næsten gå i stykker, hvis sværen ikke knaser. I dag lærer vi et hemmeligt kokketrick til, hvordan flæskesværen kan reddes, vi giver din julesovs mere saft og kraft og pepper rødkålen op. Og så får du tre bud på, hvilken vin du skal drikke til hele herligheden. Men julen byder også på større udfordringer end om maden sidder lige i skabet. Hver år er der bornholmske familier, der ikke har råd til at holde jul. Derfor tager vi også en snak om, hvor mange der egentlig får julehjælp, og hvordan vi alle sammen kan hjælpe.
  • 19:3019.30Nyheder
  • 19:47Vejret i morgen (G)
  • 19:50Nyhedskavalkade
  • 21:04Vejret i morgen (G)
  • 21:05SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 21:30Hammershus nye besøgscenter - De bedste øjeblikke (G)
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:19Vejret i morgen (G)
  • 22:20Nyhedskavalkade (G)
  • 23:35Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:20Nyhedskavalkade (G)
  • 01:35Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 02:05Sportskavalkade (G)TV 2/Bornholm ser tilbage på sportsåret 2018 - et år, hvor cykelrytteren Magnus Cort blev etapevinder i Tour de France og badmintonspilleren Mathias Christiansen kom til tops i India Open.
  • 03:00Kulturkavalkade (G)Vi ser på Kulturåret 2018
  • 04:30Stafetten - Ann Charlott Skogøy (G)Ann Charlott Skogøy boede en årrække i København, men ledte sammen med sin kæreste efter en gård på landet. De fandt den lige uden for Klemensker for otte år siden. Sidste år valgte Ann at bruge al sin tid på sin Mor, der var uhelbredeligt syg. Ann Charlott Skogøy er uddannet tekstildesigner. Hun tror på, at et mere simpelt liv i god kontakt med andre mennesker kan være en god måde at leve for mange mennesker.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Tyggegummifabrik: Målet er nået

Den bornholmske tyggegummifabrik Gum by Hviid har crowfundet sig til 100.000 kroner.
236 personer har doneret penge til den bornholmske tyggegummifabrik Gum by Hviid.

Indtil videre er der blevet doneret 100.400 kroner. Det er 400 kroner mere end målet på 100.000 kroner, og det endda to dage før crowdfundingen udløber.

- Det er jo fantastisk. Vi har fået rigtig mange input og skabt mange kontakter, som vi ikke ville have fået ellers. Og det har været sindssygt godt for projektet, siger Michael Berg Larsen fra Gum by Hviid.

At firmaet er kommet i mål med crowdfundingen viser, at der er opbakning fra forbrugerne. Og det er vigtigt, når Gum by Hviid skal ud og søge finansiering.

- Det gør det nemmere, når vi skal ud og finansieret resten af virksomheden. Og der er rigtig mange, der gerne vil investere i det, siger Michael Berg Larsen.

Tyggegummiet fra Gum by Hvid er 100 procent naturligt og 100 procent bionedbrydeligt. Til kokkekonkurrencen Sol Over Gudhjem var Gum by Hviids tyggegummi med myntesmag nomineret til produktprisen 2017 indenfor kategorien konfekture. Prisen gik dog til Jacob & Jakob Icecream.

Crowdfundingen er sket i samarbejde med Coop, der har egen crowdfunding-platform.

I indslaget ses Sussi Hviid vise de kommende produktionslokaler frem. Derudover fortæller hun også om crowdfunding, da de startede på det.

Aktuelle programmer på Play