Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:15Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager.
 • 00:55Kokken og kogekonen (G)Traditionelle bornholmske opskrifter fortolkes af kogekone Grethe Viborg og moderne kok Mikkel Marchall. I seks nye madprogrammer sætter vi fokus på gamle bornholmske specialiteter i rammerne på Bornholms Madkulturhus. I dag bornholmsk sildepålæg.
 • 01:20Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix
 • 01:50DM i Skills - lørdagens sammendrag (G)
 • 02:15Billeddetektiverne (G)Tom Nielsen fortæller i denne udgave af Billeddetektiverne om Fiskerne i Tejn, og Andre Jensen viser blandt andet billeder fra bådebyggerier i Rønne.
 • 02:45Månedens foredrag - Jesper Larsen (G)Jesper Larsen om den russiske besættelse af Bornholm.
 • 03:35Bornholmske smalfilm - Livet på Allinge Havn og M/S Østersøen (G)Engang var Allinge Havn stedet, hvor færgen fra Simrishamn lagde til. Der var liv og leben på havnen, både de rejsende, men også de fastboende fik en oplevelse, når færgen lagde til og bragte nyt liv til øen.
 • 04:05Krimimesse 2015 - Pernille Boelskov (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 04:30Stafetten Henrik Rhod (G)Henrik Engell Rhod er retspræsident på Bornholm. Han er opvokset i vestjylland, og det var lidt et tilfælde, at det blev jura har kom til at læse. I dag fylder hans arbejde rigtigt meget. Henrik Engell Rhod er fortrøstningsfuld med hensyn til Bornholms fremtid, og han ser blandt andet en generel holdningsændring på øen som en katalysator for en bedre fremtiden for Bornholm.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix

Håndbold: Team NH er klar til en ny sæson

Nu er der taget en endelig beslutning, og Bornholm har stadig et samlet damehåndboldhold.
Der er i weekenden formelt indgået et holdfællesskab mellem 4 håndboldklubber på Bornholm.

Team NH fortsætter således i et samarbejde med NH (ASG), Nexø, AaIF/Midtbornholm og Viking/Rønne.

Samtidig har klubberne indgået en samarbejdsaftale med Team Bornholms U18 Piger.

Dameholdet kan trække lidt på U18 Pigerne, derfor træner de sammen om tirsdagen.

- Tidligere havde NH 2 moderklubber, nu er ASG ene om at drive NH og der er heldigvis fuld opbakning, lyder det fra Jørgen Lund Jensen, der er formand for ASG.

Der har tidligere på året været lidt uenighed om navnet for Bornholms førende håndboldhold. Tvisten opstod efter Nordbornholms Håndboldklub efter Tejn IF havde meldt sig ud af samarbejdet ændrede navn til ASG. Under en afstemning marts blev det dog besluttet at bibeholde navnet Team NH.
Træningen for holdet starter tirsdag aften i Aakirkebyhallerne.

Aktuelle programmer på Play