Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:15Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager.
 • 00:55Kokken og kogekonen (G)Traditionelle bornholmske opskrifter fortolkes af kogekone Grethe Viborg og moderne kok Mikkel Marchall. I seks nye madprogrammer sætter vi fokus på gamle bornholmske specialiteter i rammerne på Bornholms Madkulturhus. I dag bornholmsk sildepålæg.
 • 01:20Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix
 • 01:50DM i Skills - lørdagens sammendrag (G)
 • 02:15Billeddetektiverne (G)Tom Nielsen fortæller i denne udgave af Billeddetektiverne om Fiskerne i Tejn, og Andre Jensen viser blandt andet billeder fra bådebyggerier i Rønne.
 • 02:45Månedens foredrag - Jesper Larsen (G)Jesper Larsen om den russiske besættelse af Bornholm.
 • 03:35Bornholmske smalfilm - Livet på Allinge Havn og M/S Østersøen (G)Engang var Allinge Havn stedet, hvor færgen fra Simrishamn lagde til. Der var liv og leben på havnen, både de rejsende, men også de fastboende fik en oplevelse, når færgen lagde til og bragte nyt liv til øen.
 • 04:05Krimimesse 2015 - Pernille Boelskov (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 04:30Stafetten Henrik Rhod (G)Henrik Engell Rhod er retspræsident på Bornholm. Han er opvokset i vestjylland, og det var lidt et tilfælde, at det blev jura har kom til at læse. I dag fylder hans arbejde rigtigt meget. Henrik Engell Rhod er fortrøstningsfuld med hensyn til Bornholms fremtid, og han ser blandt andet en generel holdningsændring på øen som en katalysator for en bedre fremtiden for Bornholm.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix

Winni Grosbøll åbner Bornholms Kulturuge

På lørdag åbner Winni Grosbøll Bornholms Kulturuge, det sker når borgmesteren holder åbningstalen på Store Torv i Rønne.
Bornholms Kulturuge står for døren. Den ti dage lange kulturfest finder sted fra den 15. september til og med den 24. september. Det hele skydes officielt i gang, når borgmester Winni Grosbøll holder sin åbningstale på Store Torv i Rønne. Det sker på lørdag klokken 12.

Åbningsarrangementet varer en time frem til klokken 13:00, men det er ikke kun borgmesteren, de fremmødte kan få lov til at opleve på en af de tre scener.

Sammen står Ungdomsskolen og foreningen Spillestedet nemlig for de musikalske indslag. Det vil være en række unge talentfulde musikere, der vil give smagsprøver på deres kunnen.

Blandt dem, tilskuerne på Store Torv kan opleve, er CCT, der i foråret vandt Spillestedets konkurrence om en indspilning med den anerkendte producer James Thomas. Derudover spiller Zilla, Daniel, New Different, Køl og Turn Back Time.

Aktuelle programmer på Play