Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:15Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager.
 • 00:55Kokken og kogekonen (G)Traditionelle bornholmske opskrifter fortolkes af kogekone Grethe Viborg og moderne kok Mikkel Marchall. I seks nye madprogrammer sætter vi fokus på gamle bornholmske specialiteter i rammerne på Bornholms Madkulturhus. I dag bornholmsk sildepålæg.
 • 01:20Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix
 • 01:50DM i Skills - lørdagens sammendrag (G)
 • 02:15Billeddetektiverne (G)Tom Nielsen fortæller i denne udgave af Billeddetektiverne om Fiskerne i Tejn, og Andre Jensen viser blandt andet billeder fra bådebyggerier i Rønne.
 • 02:45Månedens foredrag - Jesper Larsen (G)Jesper Larsen om den russiske besættelse af Bornholm.
 • 03:35Bornholmske smalfilm - Livet på Allinge Havn og M/S Østersøen (G)Engang var Allinge Havn stedet, hvor færgen fra Simrishamn lagde til. Der var liv og leben på havnen, både de rejsende, men også de fastboende fik en oplevelse, når færgen lagde til og bragte nyt liv til øen.
 • 04:05Krimimesse 2015 - Pernille Boelskov (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 04:30Stafetten Henrik Rhod (G)Henrik Engell Rhod er retspræsident på Bornholm. Han er opvokset i vestjylland, og det var lidt et tilfælde, at det blev jura har kom til at læse. I dag fylder hans arbejde rigtigt meget. Henrik Engell Rhod er fortrøstningsfuld med hensyn til Bornholms fremtid, og han ser blandt andet en generel holdningsændring på øen som en katalysator for en bedre fremtiden for Bornholm.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Maja Brix

Oplev sort sol på Bornholm

Stærene er ved at gøre klar til at drage sydpå. Snart vil de i store formationer sætte kursen mod varmere himmelstrøg.
Naturklubben på Naturbornholm opfordrer til at man møder op, og oplever stærenes store samling før efterårets træk.

- Ølene er nemlig Bornholms svar på sort sol. Her flyver stærene rundt i store flokke og danner fascinerende mønstre på himlen. Området byder på en fantastisk natur med mange andre spændende fuglearter som rovfugle, andefugle, gæs og måske er vi heldige at se tranerne inden de flyver mod de varmere himmelstrøg, lyder det fra Hanna Piorska fra Naturbornholm.

Mødeplads: P-pladsen ved det nordøstlige tårn i Ølene ved Ølenevej.

Det kommende arrangement den 17. september kræver ikke tilmelding.

NaturKlubben er tilbud til medlemmer af NaturBornholms Venner - børnefamilier, der vil have det sjovt og spændende i og med naturen.

Alle, der vil være med i NaturKlubben kan melde sig ind i NaturBornholms Venner, oplyser Hanna Piorska.

Aktuelle programmer på Play