Næste udsendelse: 00:00 22Nyheder (G)

TV i dag

  • 00:0022Nyheder (G)
  • 22:0022Nyheder
  • 22:09Vejret i morgen (G)
  • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Mellem os i sommerlandet er på sommerens havnerundfart nået til Aarsdale Havn. I aften skal vi høre om, hvad der holder liv i en lille havn som den i Aarsdale, og så skal vi også forbi byens helt store vartegn, Aarsdale Mølle.
  • 22:55Hjemme i Nyker (G)Vi har alle hjemme et sted. Christian Ribergaard er denne gang taget til Nyker for at se, hvilke mennesker, der har hjemme i Nyker.
  • 23:40Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
  • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Mellem os i sommerlandet er på sommerens havnerundfart nået til Aarsdale Havn. I aften skal vi høre om, hvad der holder liv i en lille havn som den i Aarsdale, og så skal vi også forbi byens helt store vartegn, Aarsdale Mølle.
  • 00:55Hjemme i Nyker (G)Vi har alle hjemme et sted. Christian Ribergaard er denne gang taget til Nyker for at se, hvilke mennesker, der har hjemme i Nyker.
  • 01:40Vasagaard - stenalderens store mysterium 1:3 (G)Ved Vasagård på Sydbornholm arbejder arkæologer med at udgrave en kæmpestor stenalderplads. Vi har fulgt dem i 2017. Solsten, knogler og stolpehuller vælter op af jorden ved Vasagård. Det er meget mystisk, for vi ved faktisk ikke, hvad stenalderens bornholmere har brugt stedet til. Se med, når vi prøver at finde nogle svar på mysteriet i 1. afsnit af Vasagård - stenalderens store mysterium.
  • 02:10EKKO (G)Juni er tiden at tælle edderfugleunger, ringmærke vandrefalkeunger, og alle fugle er iført smuk yngledragt. Det er også årets hotspot for fund af sjældne arter. Se bare EKKO om østlig kærguldsmed, lille pubberøver og stellersand.
  • 02:50Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold, dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager.
  • 03:30Ude i kulden: Foråret er på vej (G)Kom med "Ud i kulden" med Anders Kofoed, som ser på overlevelsesstrategier i naturen.
  • 04:00Det skal være sjovt - en dag med keramiker Lenny Goldenberg (G)Lenny Goldenberg er en finurlig herre, som kan li at have det sjovt. Det ses også tydeligt i hans keramik. Han eksperimenterer med former, farver og teknikker. Vi skal opleve ham i værkstedet og se på en række af hans forskellige skulpturer og brugsting i keramik og porcelæn.
  • 04:30Kryb og kravl: Giftkroge og spindevorter (G)Fugleedderkopper som graves ud af skrænten på Røsnæs og bolværksedderkopper ved Brende å på Fyn og grotteedderkopper i klippehuler på Bornholm og ikke mindst en edderkop fra Midtjylland, der kan bide.

Nu kan du spise på troldebørn hos Kadeau i Tivoli

Fredag åbner Tivoli Food Hall, og her er det blandt andet muligt at smage grillmad a la Kadeau.
Den officielle åbning af Tivolis nye madområde, Tivoli Food Hall, finder først sted den 17. november, men allerede fra i dag er det muligt at besøge de mange madsteder. Tivoli Food Hall holder nemlig såkaldt soft opening.

Det skriver aok.dk.

I det 850 kvm store madområde kan man blandt andet besøge Kadeaus grillbar BobbaBella og Tapa del Toro, der serverer spanske tapas.

Tivoli Food Hall er tegnet af arkitekttegnestuen Pei Cobb Freed & Partners Architects fra New York, og hele hjørnet bliver samlet på over 5.000 kvm. På toppen lander Sticks'n'Sushi med roof-top-udsigt over København.

Madområdet er åbent hele året rundt og kræver ikke entrébillet til Tivoli.

Følgende madsteder kan besøges i Tivoli Food Hall:
BobbaBella: Michelinrestauranten Kadeaus take på en grillbar. De har fået en roterende ovn, der laver friskbagte fladbrød med fyld.

Brødflov: Surdejsbrød lavet på stenformalet fuldkornsmel. Her er også kaffe og kager som citronmåne, kiksekage, chokolademazarin og hindbærsnitter.

Chicks by Chicks: Økologiske kyllinger bliver nænsomt tilberedt på rôtisserie ligesom hos moderrestauranten på Vesterbrogade.

Cock's & Cows – Cocktails & Burgers: Fire gange er Cock's & Cows løbet med AOKs Byens Bedste Burger-prisen, og nu er de så også at finde i Tivoli.

Gló: Sundhedstsunamien er også kommet til Tivoli. Det økologisk madkoncept fra Island serverer sund fast-food, ligesom de også gør i kælderen af Magasin.

Gorm's: Gorm's pizza har afdelinger i hele København og sågar i Japan og altså nu også i Tivoli.

Hallernes Smørrebrød: Hallernes Smørrebrød serverer selvfølgelig smørrebrød, og kendes også fra Torvehallerne.

Kung Fu Street Food: Kung Fu serverer asiatiske streetfoodserveringer som baos og forårsruller, mens man kan sippe cocktails og limonader til.

Le Petit Vinbar: Le Petit byder på bistrostemningen og masser af champagne - samt selvfølgelig vin, egen øl som kan nydes med salade chevre chaud samt signatursandwichen med bøf af frilandskvæg.

Letz Sushi: Letz har fået godt fat i det københavnske marked med deres certificerede bæredygtige fisk, og i Tivoli Food Hall er der kombineret dine-in og takeaway

Retreat: Retreat er sund fast food og menuen byder på salater, sandwiches, frugt- og grøntsagsjuicer.

Riccos: Ricco Sørensen åbnede i 2001 sin første kaffebar på Istedgade, og et utal siden - nu også i Tivoli.

Tapa del Toro: Hos Tapa del Toro handler det om frisklavede spanske tapas, kolde øl, vin, perlende cava og sherry samt masser af god stemning.

The Bird & Kissmeyer: Hvis man er fan af toasts, øl og gin og tonics, så er The Bird & Kissmeyer stedet at sigte efter.

Zócalo: Zócalo er et svensk koncept med mexicansk mad, som de kalder fresh happy mex.

Aktuelle programmer på Play