Næste udsendelse: 10:50 Kokken og kogekonen (G)

TV i dag

  • 10:45Kulturreportagen - Olsker Elsker Kor (G)Olsker fik i efteråret 2017 et helt nyt kor. Koret er for alle, og det er blevet godt modtaget i lokalområdet. Omkring 50 sangere kommer mere eller mindre fast og øver i Ols Kirke.
  • 10:50Kokken og kogekonen (G)Traditionelle bornholmske opskrifter fortolkes af kogekone Grethe Viborg og moderne kok Mikkel Marchall. I seks nye madprogrammer sætter vi fokus på gamle bornholmske specialiteter i rammerne på Bornholms Madkulturhus. I dag bornholmsk sildepålæg.
  • 11:20Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 11:30Mellem os (G)
  • 12:0012Nyheder
  • 12:04Vejret i aften
  • 12:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mikkel Schrøder & Peter Schrøder
  • 12:3512Nyheder (G)
  • 12:39Vejret i aften (G)
  • 13:0012Nyheder (G)
  • 13:05Vejret i aften (G)
  • 13:3012Nyheder (G)
  • 13:35Vejret i aften (G)
  • 14:0014Nyheder
  • 14:08Vejret i aften (G)
  • 14:09Mellem os (G)
  • 15:0014Nyheder (G)
  • 15:08Vejret i aften (G)
  • 15:3014Nyheder (G)
  • 15:38Vejret i aften (G)
  • 16:0014Nyheder (G)
  • 16:08Vejret i aften (G)
  • 16:3014Nyheder (G)
  • 16:39Vejret i aften (G)
  • 17:0017Nyheder
  • 17:04Vejret i morgen
  • 17:05Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager.
  • 18:0018Nyheder
  • 18:04Vejret i morgen (G)
  • 18:05Mellem os (G)
  • 18:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Mikkel Schrøder & Peter Schrøder
  • 19:00I godt selskab: Genforeningsmuseet i Christiansfeld (G)I dag indvier Genforenings- og Grænsemuseet nord for Christiansfeld en ny sal. Den skal være med til at fortælle historien om tiden fra nederlaget ved Dybbøl i 1864 til Genforeningen i 1920.
  • 19:3019.30Nyheder
  • 19:49Vejret i morgen (G)
  • 19:50Hjemme i Aarsdale Vi har alle hjemme et sted. Christian Ribergaard er taget til Årsdale for at finde ud af, hvem det er, der har hjemme i Årsdale.
  • 20:35Mellem os
  • 21:05SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Katherine Diez
  • 21:30Kofoeds Naturperler - Stokkelund (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten hemmelige naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt i Stokkelund og Gudhjem Plantage.
  • 22:0022Nyheder
  • 22:09Vejret i morgen (G)
  • 22:10Hjemme i Aarsdale (G)Vi har alle hjemme et sted. Christian Ribergaard er taget til Årsdale for at finde ud af, hvem det er, der har hjemme i Årsdale.
  • 23:00Mellem os (G)
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Katherine Diez
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 03:50Krimimesse 2015 - Claus Mørbak Højrup (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
  • 04:10Mellem os (G)
  • 04:40Stafetten Pernille Kofod Lydolph (G)Pernille Kofod Lydolph er direktør på Destination Bornholm. Hun føler sig som bornholmer, selvom hun først kom til øen som 7 årig. Pernille tror på, at mere samarbejde på Bornholm kan være med til at løfte øen på flere planer. Og hun ser generelt ret lyst på fremtiden - både for øen og hende selv.
  • 05:10Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Katherine Diez

Bornholmsk økobrød til den kommunale mad

DeViKas kommunale brødproduktion, fra bageriet på Sønderbo, er fra 1. januar 2018 økologisk. Samtidig er ingredienserne i brødet her fra Bornholm.
DeViKas bageri er fra 1. januar certificeret til økologisk brødproduktion. Bageriet på Sønderbo, der bager brød og boller til plejecentre, mødebestillinger og kantiner i kommunen, har længe bagt brød af økologisk lokalt mel. Nu er brødproduktionen blevet certificeret og kan stemples med det røde Ø.

Arbejdet med godkendelsen er sket i samarbejde med Bornholms Landbrugs konsulent Signe Folke og er i december færdiggjort med en decideret certificering, så alle kunderne kan medregne brødet i det økologiske regnskab og forhåbentlig tilføje nogle gode kilo til det økologiske spisemærke. Et økologisk skridt i den rigtige retning, for de 12 tons mel der bruges til brødproduktionen, har betydning for kommunes økologiske og lokale fødevaremål. Det skriver DeViKa i dag.

”Vi er meget stolte over at vores bageri nu fra 1. januar, bager 100 % økologisk brød. Vi har igennem mange år købt Bornholmsk mel og det er selvfølgelig fortsat Bornholmsk økologisk mel vi bruger. Forskellen er at vi nu kan sende brødet videre ud til modtagerne og så kan de medregne mængden i deres økologiske regnskab", siger Nina Kragskov, leder af DeViKa

Aktuelle programmer på Play