Næste udsendelse: 23:00 Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)

TV i dag

 • 22:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Vi vil ha' vandede vittigheder

Vandede vittigheder, dårlige jokes og tossede gåder er kommet på mode igen. Hvad er de sjoveste vitser, du kender? Del dem med os på joke@tv2bornholm.dk
Det er fredag og tid til at have det sjovt med venner og familie – måske endda med en runde virkelig dårlige far-jokes som den her:

"Hvad sagde københavneren, da hun tabte sin kaffe? – Latte ligge ..."

Vi har sat vores københavnske kolleger Peter Blæsild og Marco Houlind til at sætte weekenden i gang med et godt gammeldags joke-battle. Det handler om at have det største poker-fjæs - og vi kan godt afsløre, at de bestemt ikke er lige gode til det.

Sådan battler man på jokes
Man får point, når man får sin modstander til at grine og taber point, hvis man kommer til at grine af sine egne vitser, når man sender dem af sted.

Del dine bedste vitser med os
Vi vil gerne finde ud af, hvad vi griner af i de forskellige regioner. Er det de samme vitser, gåder og dårlige jokes, som får folk til at le i hele landet? Eller findes der vitser, som vi synes er særligt sjove på Bornholm?

Mange jyder synes for eksempel, at de her er ret sjove:
"Hvordan finder man en jyde i København? - Man spørger efter direktøren ..."

"Hvad er ligheden mellem en københavner og en sædcelle? - De ræser forvirrede rundt, og kun en ud af en million bliver til noget ..."

Men hvad har vi selv af vittigheder på Bornholm? Findes der nogen om folk fra Hasle, Svaneke, Pedersker eller Nexø? Det kunne være en vits som den her:

"Hvorfor må man ikke tage blomster med op i Bornholmertårnet? Man risikerer, at de springer ud ..."

Uanset hvad, så vil vi meget gerne have dine bedste vandede vitser, gåder og jokes – også dem, der intet har med Bornholm at gøre. Vi samler ind gennem hele april. Send os dine sjoveste vittigheder på joke@tv2bornholm.dk - eller hop over på TV 2/Bornholm på Facebook, se hvad de andre skriver og deltag i indsamlingen der.

Vi samler de bedste vitser i et jokebattle spil, du kan bruge derhjemme til at dyste ligesom vores københavnske kolleger, Peter og Marco, gør i videoen, og det skal vi nok fortælle mere om senere.

Aktuelle programmer på Play