Næste udsendelse: 20:40 Kulturkalenderen

TV i dag

  • 20:15Helt i fisk - på torskejagtHelt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
  • 20:40KulturkalenderenVi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 20:48Vejret i morgen (G)
  • 20:50SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 21:20DGI forårsopvisning - De bedste øjeblikke (G)
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:16Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
  • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
  • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
  • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
  • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Kadeau indgår i fornemt samarbejde

Den bornholmske michelinrestaurant, Kadeau, er indgået i et samarbejde med Brøchner Hotels, der åbner et nyt luksushotel i København til sommer.
Bornholms eneste michelinrestaurant, Kadeau, er med, når hotelkæden Brøchner Hotels til juni åbner et nyt, luksuriøst hotel i centrum af København.

Det fortæller Berlingske Business.

Hotel Herman K, som det nye hotel hedder, er ved at blive opført i det, der tidligere var en gammel transformerstation i København K.

Planen er, at det skal ende ud i et unikt, femstjerners hotel med blot 31 værelser, og som en ekstra luksus til hotellets besøgende rykker holdet bag Kadeau ind på tre etager af hotellet.

- København er blevet en gastrodestination på niveau med, hvad San Sebastian (i Spanien) er. Det er også en central del af vores strategi, at vi skal have en del af de her gastroturister. Derfor handler det for os om at indgå samarbejder med folk, der er utroligt dygtige på det her felt, siger adm. direktør i Brøchner Hotels, Karim Nielsen til Berlingske Business.

For Kadeau handler det om at åbne en restaurant, som skiller sig ud fra den enorme mængde af nye, gourmetrestauranter, der skyder op i hovedstaden i disse år.

- Konkurrencen er enormt hård. Da vi kom til København for syv år siden, var der vist kun én anden gourmetrestaurant, der havde åbnet deres egen bistro som en sideforretning. Nu er de alle steder, og der er bare et enormt højt niveau i København, siger stifter og medejer af restaurant Kadeau Nicolai Nørregaard til avisen.

Navnet på den nye restaurant i Herman K er endnu ikke på plads, men konceptet bliver i den pænere ende af bistrosegmentet med både a la carte og tasting-menu, lyder det.

Aktuelle programmer på Play