Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 23:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Kibsgaard og Bobo Moreno
  • 23:58Fantastiske fællesskaber - Trup Ting Tang (G)
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Kulturreportagen - ChipWrecked (G)Chiptune i Østerlars. Musik på gamle spillekonsoller som Gameboy, Atari og Commodore 64 samler tæt på 100 personer fra både Europa og USA. Kom tættere på den unikke musik.
  • 00:15Vinter i Sommerfugleparken (G)Der sker mange spændende ting i Bornholms Sommerfuglepark i løbet af vinteren. Og specielt op til sæsonen 2018, hvor Flemming Jensen åbnede dørene til sommerfugleparken for 20. år i træk.
  • 00:45Mellem os (G)Jensen Denmark har netop vundet DI Prisen 2018 for deres indsats med at skaffe praktikpladser. Hør mere om hvad det indebærer, når HR-ansvarlig Kathrine Nilsson og lærling Magnus Aae er gæster i studiet. Derudover får vi besøg af William Milsted, medejer af R60 i Nexø, der bruger mad til at fortælle historier.
  • 01:10Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 01:15Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Kibsgaard og Bobo Moreno
  • 01:45Stafetten - Kim Poulsen (G)Kim Gyde Poulsen er intet mindre end en fuldt dedikeret bornholmsk rapper. Musik har altid fyldt meget med han tabte altså hjertet til rap-musik. Han arbejder blandt andet på sin anden CD og optræder ihærdigt live overalt på Bornholm om sommeren.
  • 02:15Månedens foredrag: Mordet i Vestermarie (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. “Mordet i Vestermarie” er det næste, og her gennemgår tidligere kriminalinspektør Niels Kjøller sagen, og kommer med sin udlægning om, hvad der virkelig skete.
  • 03:00Sprogblomster - det skønne danske sprog (G)Man kan sige det samme på mange forskellige måder her i Danmark. Kom med i krinkelkrogene i det danske sprog, når Jylland og øerne tørner sammen i en dyst, hvor det handler om at forvirre hinanden og hjælpe hinanden gennem junglen af lokale udtryk, slang og dialekt. De tre jyder rapper Jonny Hefty, foredragsholder Gitte Hornshøj og lærer Anette Karkov kæmper for hovedlandet. På ø-holdet samles det verbale skyts af musiker Jason Svendstorp , studerende Daniel Mieritz og Entertainer Bjarne Kure. Vært er Sussi Rømer Rasmussen.
  • 03:30I godt selskab: DGI huset (G)I denne første udsendelse i det nye program skal vi være i godt selskab med nogle af de ansatte i DGI huset i Vejle.
  • 04:00Mellem os (G)Jensen Denmark har netop vundet DI Prisen 2018 for deres indsats med at skaffe praktikpladser. Hør mere om hvad det indebærer, når HR-ansvarlig Kathrine Nilsson og lærling Magnus Aae er gæster i studiet. Derudover får vi besøg af William Milsted, medejer af R60 i Nexø, der bruger mad til at fortælle historier.
  • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Odense, Lemvig, Aalborg, Bogense, Rold, Stevns og Dannevirke.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Kibsgaard og Bobo Moreno

Kadeau indgår i fornemt samarbejde

Den bornholmske michelinrestaurant, Kadeau, er indgået i et samarbejde med Brøchner Hotels, der åbner et nyt luksushotel i København til sommer.
Bornholms eneste michelinrestaurant, Kadeau, er med, når hotelkæden Brøchner Hotels til juni åbner et nyt, luksuriøst hotel i centrum af København.

Det fortæller Berlingske Business.

Hotel Herman K, som det nye hotel hedder, er ved at blive opført i det, der tidligere var en gammel transformerstation i København K.

Planen er, at det skal ende ud i et unikt, femstjerners hotel med blot 31 værelser, og som en ekstra luksus til hotellets besøgende rykker holdet bag Kadeau ind på tre etager af hotellet.

- København er blevet en gastrodestination på niveau med, hvad San Sebastian (i Spanien) er. Det er også en central del af vores strategi, at vi skal have en del af de her gastroturister. Derfor handler det for os om at indgå samarbejder med folk, der er utroligt dygtige på det her felt, siger adm. direktør i Brøchner Hotels, Karim Nielsen til Berlingske Business.

For Kadeau handler det om at åbne en restaurant, som skiller sig ud fra den enorme mængde af nye, gourmetrestauranter, der skyder op i hovedstaden i disse år.

- Konkurrencen er enormt hård. Da vi kom til København for syv år siden, var der vist kun én anden gourmetrestaurant, der havde åbnet deres egen bistro som en sideforretning. Nu er de alle steder, og der er bare et enormt højt niveau i København, siger stifter og medejer af restaurant Kadeau Nicolai Nørregaard til avisen.

Navnet på den nye restaurant i Herman K er endnu ikke på plads, men konceptet bliver i den pænere ende af bistrosegmentet med både a la carte og tasting-menu, lyder det.

Aktuelle programmer på Play