Næste udsendelse: 00:00 22Nyheder (G)

TV i dag

 • 00:0022Nyheder (G)
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 00:10360 (G)Debatprogrammet 360, med aktuelle gæster i studiet.
 • 00:35Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.
 • 01:00Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Ernst Jensen, der efter 14 år i spidsen for LO Bornholm, går på pension. Hør om hans mange oplevelser i den faglige hovedorganisation. Efterfølgende kan du møde Knud Norby og Herluf Skjerning Larsen, der kommer i studiet for at fortælle om en ny bog om bornholmske trolde - og tegningerne dertil.
 • 01:25Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 01:55Mens du sover (6:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:20Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
 • 03:05Nattv: Holstebro Flødeost (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Holstebro Flødeost.
 • 04:05Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Ernst Jensen, der efter 14 år i spidsen for LO Bornholm, går på pension. Hør om hans mange oplevelser i den faglige hovedorganisation. Efterfølgende kan du møde Knud Norby og Herluf Skjerning Larsen, der kommer i studiet for at fortælle om en ny bog om bornholmske trolde - og tegningerne dertil.
 • 04:35Stafetten - Hans Jørgen Jensen (G)Hans Jørgen Jensen er kendt af mange som sekretariatsleder for LAG-Bornholm . Han har i årtier kæmpet - og han kæmper fortsat - for liv i lokalmiljøet og på hele Bornholm, hvor han også er født.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard

Nye tal: Beslaglagt narkotika på Bornholm i 2017

I dag offentliggjorde Rigspolitiets sin opgørelse over, hvor meget narkotika der blev beslaglagt i 2017.
Det er små mængder narkotika, der bliver beslaglagt på Bornholm. Det viser en ny opgørelse for 2017 fra Rigspolitiet.

2017 - Bornholm
Amfetamin 0,03 kg
Ecstasy 2 stk.
MDMA 0,01 kg
Hash 3,65 kg
Heroin 0,01 kg
Kokain 0,01 kg

2016 - Bornholm
Amfetamin 0,91 kg
Ecstasy 3 stk.
MDMA 0,01 kg
Hash 3,04 kg
Heroin 0,00 kg
Kokain 0,07 kg

Ifølge Michael Winsløv, der er leder af politiets indsats mod narkotika på Bornholm, så er tallene ikke et helt skævt billede på den mængde narkotika, der florerer på Bornholm.

- Selvfølgelig kan der godt være mere derude, men det er svært at sige noget om, hvor meget mere, det drejer sig om, siger han.

Han understreger, at antallet af beslaglæggelser på Bornholm ikke kan sammenlignes med de fund, man gør i andre politikredse.

- Man kan selvfølgelig godt sige, at 2 styk beslaglagte ecstasy-piller er et meget lavt tal, men med den bemanding vi har, og de muligheder lovgivningen giver os for at beslaglægge narkotika, er det tal ikke unaturligt lavt, siger Michael Winsløv og fortsætter:

- Det her er et prioriteret område for Bornholms Politi, og vi har medarbejdere, der hver dag arbejder intensivt for at nedbringe mængden af narkotika på øen, siger han.

Aktuelle programmer på Play