Næste udsendelse: 00:00 22Nyheder (G)

TV i dag

 • 00:0022Nyheder (G)
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 00:10360 (G)Debatprogrammet 360, med aktuelle gæster i studiet.
 • 00:35Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.
 • 01:00Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Ernst Jensen, der efter 14 år i spidsen for LO Bornholm, går på pension. Hør om hans mange oplevelser i den faglige hovedorganisation. Efterfølgende kan du møde Knud Norby og Herluf Skjerning Larsen, der kommer i studiet for at fortælle om en ny bog om bornholmske trolde - og tegningerne dertil.
 • 01:25Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 01:55Mens du sover (6:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:20Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
 • 03:05Nattv: Holstebro Flødeost (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Holstebro Flødeost.
 • 04:05Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Ernst Jensen, der efter 14 år i spidsen for LO Bornholm, går på pension. Hør om hans mange oplevelser i den faglige hovedorganisation. Efterfølgende kan du møde Knud Norby og Herluf Skjerning Larsen, der kommer i studiet for at fortælle om en ny bog om bornholmske trolde - og tegningerne dertil.
 • 04:35Stafetten - Hans Jørgen Jensen (G)Hans Jørgen Jensen er kendt af mange som sekretariatsleder for LAG-Bornholm . Han har i årtier kæmpet - og han kæmper fortsat - for liv i lokalmiljøet og på hele Bornholm, hvor han også er født.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard

Skoleklasse får overrakt pris

I dag kåres vinderne af årets Mediekonkurrence for Skoler, og 8.Y fra Rønne Privatskole er én af dem.
I dag går turen til København for eleverne fra 8.Y på Rønne Privatskole.

De får nemlig overrakt en pris for at have vundet Mediekonkurrencen 2018 for skoler i kategorien "8.-10. klasse Politiken".

Eleverne har lavet en avis over fire uger. Flere end 500 klasser har tilmeldt sig konkurrencen, men den bornholmske klasse løb altså med sejren i den ene af otte kategorier.

Temaet for årets Mediekonkurrence var "Elsk dig selv – krop og idealer". Juryen, som har udpeget vindere i otte forskellige kategorier, består af repræsentanter for Sex & Samfund og Mary Fonden, samt journalister fra henholdsvis Politiken, Jyllands-Posten og Ekstra Bladet.

Fejringen starter klokken 11 i JP/Politikens Hus i København, og på programmet er der både en tale fra H.K.H Kronprinsesse Mary og en tale fra ligestillingsminister Eva Kjer Hansen.

Desuden vil Per Vers og Wafande underholde med musik.

I indslaget kan du se, hvordan klassen reagerede, da de fik at vide, at de havde vundet.

Aktuelle programmer på Play