Næste udsendelse: 00:00 22Nyheder (G)

TV i dag

 • 00:0022Nyheder (G)
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 00:10360 (G)Debatprogrammet 360, med aktuelle gæster i studiet.
 • 00:35Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.
 • 01:00Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Ernst Jensen, der efter 14 år i spidsen for LO Bornholm, går på pension. Hør om hans mange oplevelser i den faglige hovedorganisation. Efterfølgende kan du møde Knud Norby og Herluf Skjerning Larsen, der kommer i studiet for at fortælle om en ny bog om bornholmske trolde - og tegningerne dertil.
 • 01:25Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 01:55Mens du sover (6:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:20Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
 • 03:05Nattv: Holstebro Flødeost (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Holstebro Flødeost.
 • 04:05Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Ernst Jensen, der efter 14 år i spidsen for LO Bornholm, går på pension. Hør om hans mange oplevelser i den faglige hovedorganisation. Efterfølgende kan du møde Knud Norby og Herluf Skjerning Larsen, der kommer i studiet for at fortælle om en ny bog om bornholmske trolde - og tegningerne dertil.
 • 04:35Stafetten - Hans Jørgen Jensen (G)Hans Jørgen Jensen er kendt af mange som sekretariatsleder for LAG-Bornholm . Han har i årtier kæmpet - og han kæmper fortsat - for liv i lokalmiljøet og på hele Bornholm, hvor han også er født.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard

Airbnb vil fremover indberette lejeindtægter

Airbnb og Skatteministeriet har indgået en aftale, der skal sikre, at Airbnb-brugeres lejeindtægter automatisk indberettes.
I dag faldt en aftale mellem udlejningsportalen Airbnb og de danske skattemyndigheder på plads. Skatteminister Karsten Lauritzen (V) kaldte tidligere på dagen aftalen "historisk", fordi Danmark "givetvis" er det første land i verden, hvor Airbnb indgår en sådan aftale.

Aftalen betyder, at Airbnb i fremtiden vil indberette brugernes lejeindtægter til skattevæsenet.

I tirsdags vedtog et politisk flertal bestående af regeringen, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og De Radikale en ny udlejningsaftale. Den nye aftale indeholdt blandt andet nye regler om, hvor mange dage man må udleje sin private bolig, og hvor mange penge man må tjene, før det skal indberettes til skattevæsenet.

Aftalen betyder, at boligejere fremover maksimalt må tjene 28.000 kroner skattefrit om året på at udleje deres bolig i kortere tid.

Og nu har skatteminister Karsten Lauritzen (V) så indgået en aftale med udlejningstjenesten Airbnb om, at de skal indberette brugernes indtjening. Det udmønter sig konkret i en digital løsning på Airbnb's kanaler, som automatisk indberetter lejeindtægter til SKAT.

Aktuelle programmer på Play