Næste udsendelse: 00:00 22Nyheder (G)

TV i dag

 • 00:0022Nyheder (G)
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 00:10360 (G)Debatprogrammet 360, med aktuelle gæster i studiet.
 • 00:35Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.
 • 01:00Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Ernst Jensen, der efter 14 år i spidsen for LO Bornholm, går på pension. Hør om hans mange oplevelser i den faglige hovedorganisation. Efterfølgende kan du møde Knud Norby og Herluf Skjerning Larsen, der kommer i studiet for at fortælle om en ny bog om bornholmske trolde - og tegningerne dertil.
 • 01:25Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 01:55Mens du sover (6:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:20Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
 • 03:05Nattv: Holstebro Flødeost (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Holstebro Flødeost.
 • 04:05Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Ernst Jensen, der efter 14 år i spidsen for LO Bornholm, går på pension. Hør om hans mange oplevelser i den faglige hovedorganisation. Efterfølgende kan du møde Knud Norby og Herluf Skjerning Larsen, der kommer i studiet for at fortælle om en ny bog om bornholmske trolde - og tegningerne dertil.
 • 04:35Stafetten - Hans Jørgen Jensen (G)Hans Jørgen Jensen er kendt af mange som sekretariatsleder for LAG-Bornholm . Han har i årtier kæmpet - og han kæmper fortsat - for liv i lokalmiljøet og på hele Bornholm, hvor han også er født.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard

Gødningssag udskydes - igen

En miljøsag mod en landmand fra Østermarieområdet om overforbrug af gødning er endnu engang blevet udskudt.
Retten på Bornholm kunne i dag skrive endnu et kapitel til en efterhånden gammel sag, hvor en landmand fra Østermarie er tiltalt for at have spredt for meget gødning på sine marker.

Sagen går flere år tilbage og handler om, at landmanden blandt andet i perioden 1. august 2011 til 31. juli 2012 har overtrådt sin gødningskvote med 6.367 kg kvælstof.

Sagen hører ifølge Bornholms Landbrug og Fødevarer til blandt de mere sjældne af slagsen.

- De er meget, meget sjældne, og jeg tror ikke, vi har haft nogle af denne slags sager på Bornholm før, som er endt i retten. Vi har haft nogle småsager, men ikke noget, der er endt i retten, fortæller Ole Harild, planterådgiver ved Bornholms Landbrug & Fødevarer.

Sagen mod landmanden har flere gange været berammet, men er - siden sigtelsen blev rejst tilbage i 2012 - af forskellige årsager blevet udsat ad flere omgange.

I dag skete det ifølge Retten på Bornholm endnu engang, da der under dagens møde blev fremlagt yderligere materiale, som er nødt til at blive gennemgået.

Retssagen om landmanden fra Østermarie er denne gang udskudt til onsdag den 29. august.

Aktuelle programmer på Play