Næste udsendelse: 00:00 22Nyheder (G)

TV i dag

 • 00:0022Nyheder (G)
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 00:10360 (G)Debatprogrammet 360, med aktuelle gæster i studiet.
 • 00:35Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.
 • 01:00Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Ernst Jensen, der efter 14 år i spidsen for LO Bornholm, går på pension. Hør om hans mange oplevelser i den faglige hovedorganisation. Efterfølgende kan du møde Knud Norby og Herluf Skjerning Larsen, der kommer i studiet for at fortælle om en ny bog om bornholmske trolde - og tegningerne dertil.
 • 01:25Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard
 • 01:55Mens du sover (6:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:20Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
 • 03:05Nattv: Holstebro Flødeost (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Holstebro Flødeost.
 • 04:05Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem Os kan du møde Ernst Jensen, der efter 14 år i spidsen for LO Bornholm, går på pension. Hør om hans mange oplevelser i den faglige hovedorganisation. Efterfølgende kan du møde Knud Norby og Herluf Skjerning Larsen, der kommer i studiet for at fortælle om en ny bog om bornholmske trolde - og tegningerne dertil.
 • 04:35Stafetten - Hans Jørgen Jensen (G)Hans Jørgen Jensen er kendt af mange som sekretariatsleder for LAG-Bornholm . Han har i årtier kæmpet - og han kæmper fortsat - for liv i lokalmiljøet og på hele Bornholm, hvor han også er født.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Michael Thagaard

Idrætten har hænderne i vejret over ny færgeaftale

Både DBU Bornholm og Bornholms Idrætsråd er tilfredse med den billetaftale, som de og DGI Bornholm i dag har indgået med Bornholmslinjen. Aftalen sikrer fleksibilitet for idrætsfolkene.
Når Bornholmslinjen overtager den våde stafet fra rederiet Færgen, så bliver det med fordele til de bornholmske idrætsudøvere. I dag har Bornholmslinjen indgået en billetaftale med DGI Bornholm, DBU Bornholm og Bornholms Idrætsråd. Aftalen betyder, at øens idrætsklubber kan ombooke billetter gebyrfrit. Aftalen vækker glæde i Bornholms Idrætsråd.

- Jeg synes, aftalen er positiv. Den dækker bredt, og alternativet ville have været, at vi ikke havde en aftale overhovedet, siger Maike Fiil der er formand i Bornholms Idrætsråd.

Også på fodboldbanen er der tilfredshed at spore. DBU Bornholm glæder sig også over aftalen.

- Det at vi er tre organisationer, der er gået sammen om det, det synes jeg er rigtigt godt, siger formand i DBU Bornholm, Lars Albæk.

Du kan se mere i Nyhederne 19.30 på TV 2/Bornholm og på play.tv2bornholm.dk

Aktuelle programmer på Play