Næste udsendelse: 23:30 Bornholm knokler - Fru Petersen (G)

TV i dag

 • 23:00Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
 • 23:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 00:1019.30Nyheder (G)
 • 00:20Sommerservice (G)
 • 00:30Nationalpark Thy (27:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:55Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
 • 01:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 02:10Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:40Månedens foredrag - Anders Pihl (G)"Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra?" Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Flere sider af Jens Henrik Jensen (G)Forfatter Jens Henrik Jensen fortæller om sin krimiroman "De frosne flammer".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Gråsælen Tulle er kun et halvt år men allerede ligeså stor som de voksne spættede sæler hun er sammen med i Kattegatcentret. Nu har hun fået selskab af en noget mindre unge for hunsælen Liv er nemlig blevet mor. Og så skal vi også tilse en syg sandtigerhaj.
 • 05:00Stafetten - Morten Holten (G)Morten Holten flyttede 1. januar 2015 med sin familie til Bornholm. Han arbejder nu som direktør i Bornholms Brand. Morten Holten er optaget af øens udvikling og ser fortrøstningsfuldt på Bornholms fremtid.

Træskib på jomfrurejse

Et hjemmelavet træskib fra Estland har overnattet i Rønne i nat. Det har taget syv år at bygge skibet.
Når et skib vækker opsigt i Rønnes inderhavn er der sædvanligvis tale om Kongeskibet Dannebrog eller en anden stor yacht. I aftes var det et fint lille Estisk træskib, der tiltrak sig opmærksomhed.

Det er et træskib, som har taget syv år og 30.000 mandetimer at bygge.

Skibet hedder "Hiiu Ingel". Det betyder på dansk "Englen fra Hiiumaa", der er en ø ud for den estiske kyst.

Kaptajnen ombord hedder Ain Tahiste og han er sammen med sin besætning på fem mand på skibets jomfrurejse til Rostock. Her skal de deltage i 800 års jubilæet for Hansestæderne.

Søndag aften havde skibet gjort stop i Rønne, hvor de har gæstet og overnattet privat, hvor de har gæstet og overnattet hos en gammel ven af kaptajnen og som er formand for Bornholms Træbådelaug.

Kaptajn Ain Tahiste fortæller mandag morgen at de lidt før 7 var ved at indtage deres morgenkaffe. Inden de når til Rostock har han og besætningen tænkt sig at sejle til Stralsund i Mecklenburg-Vorpommern. Og derefter går turen til Rostock, hvor de så regner med at lægge til om et par dage og til og med den 25. juni.

Aktuelle programmer på Play