Næste udsendelse: 22:35 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:10Helt i fisk - Hævnens time (G)Indtil nu har holdet været ramt af en meget atypisk sæson for havørreder, men det får dem ikke til at smide stangen i hjørnet. I dag skal det være, og alt det, de har lært, skal nu testes af i jagten på de undvigende havørreder.
 • 22:35Mellem os (G)Onsdagen i Mellem Os handler om skolernes Motionsdag, der i år satte fokus på gigtramte børn i anledning af International Gigtdag. Vi får besøg af Morten Jørgensen Hulgaard, der er formand for Dansk Skoleidræt, og så skal vi også møde Ianto Gerdes og hans otte-årige søn Thomas, der kan fortælle om, hvordan det er at have gigt som barn.
 • 23:05Stafetten - Ane Cecilie Mogensen (G)Ane Cecilie Mogensen er bornholmer og kvinden bag bogen 'Klippeøens Trolde'. Hun klipper trolde i papir og skriver historierne om dem i de fredfyldte omgivelser i huset i den store skovhave i Rutsker.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Jakob Sveistrup
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Helt i fisk - Hævnens time (G)Indtil nu har holdet været ramt af en meget atypisk sæson for havørreder, men det får dem ikke til at smide stangen i hjørnet. I dag skal det være, og alt det, de har lært, skal nu testes af i jagten på de undvigende havørreder.
 • 00:35Mellem os (G)Onsdagen i Mellem Os handler om skolernes Motionsdag, der i år satte fokus på gigtramte børn i anledning af International Gigtdag. Vi får besøg af Morten Jørgensen Hulgaard, der er formand for Dansk Skoleidræt, og så skal vi også møde Ianto Gerdes og hans otte-årige søn Thomas, der kan fortælle om, hvordan det er at have gigt som barn.
 • 01:05Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Jakob Sveistrup
 • 01:35Stafetten - Sabina Fausing Riis (G)Sabina Fausing Riis er 31 år gammel. Hun er født og opvokset på Bornholm og boede mange år i Arnager. Sabina har arbejdet i socialpsykiatrien i flere år. I 2016 blev hun uddannet som terapeutisk sexolog
 • 02:05Månedens foredrag - Jesper Larsen (G)Jesper Larsen om den russiske besættelse af Bornholm.
 • 03:00Nationalpark Thy (10:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 03:30I godt selskab: Virtuel Reality i Universe (G)Europas måske største virtual reality-udstilling kommer til at ligge i Nordborg.
 • 04:00Mellem os (G)Onsdagen i Mellem Os handler om skolernes Motionsdag, der i år satte fokus på gigtramte børn i anledning af International Gigtdag. Vi får besøg af Morten Jørgensen Hulgaard, der er formand for Dansk Skoleidræt, og så skal vi også møde Ianto Gerdes og hans otte-årige søn Thomas, der kan fortælle om, hvordan det er at have gigt som barn.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Egeskov, Dueholm, Rold, Aakirkeby, Holbæk, Dannevirke, Maribo og Aalborg.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Jakob Sveistrup

Fiskere fik EU-midler i strid med loven

Fiskere har fået EU-tilskud i strid med loven. Rigsrevisionen kalder forvaltningen kritisabel.
Forvaltningen af tilskudskroner til dansk fiskeri er langtfra foregået efter bogen.

Det vurderer Rigsrevisionen i en ny kritisk rapport om de danske myndigheders administration af EU-støttekroner til fiskeriet. Det erfarer Politiken.

- Det er godt, at der bliver set på det her, for vi har jo en interesse i at tilskuddene bliver tildelt, som de skal, siger Formand for Bornholms og Christianø's Fiskeriforening Thomas Thomsen.

Det er planlagt, at Danmark modtager cirka 1,55 milliarder kroner fra Den Europæiske Hav- og Fiskerifond (EHFF) fra 2014-2020.

Pengene skal blandt andet finansiere projekter, "der skaber nye job og bedre livskvalitet langs de europæiske kyster".

Men ifølge Rigsrevisionen, som er Folketingets uafhængige kontrolinstans, har de danske myndigheders administration af pengene været mangelfuld.

- Rigsrevisionen vurderer, at Udenrigsministeriets forvaltning af tilskudsordningen under EHFF-programmet samlet set har været meget kritisabel, fremgår det af Rigsrevisionens rapport ifølge Politiken.

Rapporten er planlagt til at blive offentliggjort onsdag.

- Jeg kender ikke til hvilke sager, det handler om, fordi selve rapporten først udkommer i morgen, men hvis der er nogen, der melder det her, skal vi da se på, om der er noget, der ikke har været, som det skal være, siger Thomas Thomsen.

Aktuelle programmer på Play