Næste udsendelse: 23:40 Fra arkivet - Egely kloster (G)

TV i dag

 • 23:10Ølturen - Rise Bryggeri (G)En rejse i de gyldne dråbers kølvand. Vi sætter fokus på øl-revolutionen, der er skyllet ind over landet, og besøger nogle af de over 100 mikrobryggerier, som er skudt op i løbet af ganske få år.
 • 23:40Fra arkivet - Egely kloster (G)I Østermarie ligger Danmarks eneste Zen Buddhistiske Kloster. Klosteret, som er døbt Egely, drives af zenmester, Denko John Mortensen, og hans hustru. Zenklosteret på Bornholm er blandt andet til for folk, som søger tid til fordybelse.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 01:00Portrætter Punkt for Punkt (1:14) (G)Portrætserie hvor nordjyder fortæller om deres livs specielle punkter.
 • 01:30Flere sider af Louise Stigsgaard Nissen (G)Forfatter Louise Stigsgaard Nissen fortæller om sin debutroman "Natten er fuld af lys".
 • 02:00Hjemme i Østerlars (G)Vi har alle hjemme et sted. Vi vil i en ny programserie tage ud i de bornholmske byer. Fortælle om byerne gennem mennesker og i dette program er vi taget til Østerlars.
 • 02:45Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Odense, Ribe, Thorsminde, Hobro, Sønderborg og Stevns.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Silden (G)Vi er i dette afsnit taget til Gudhjem. Mens Jesper har været på delvis hjemmebane i alle programmer indtil nu, så er sildefiskeriet ikke noget, han har prøvet før. Håbet er dog stadig en helt nyfanget og nyrøget sild. Hvis fisken da gider at komme forbi, så vi kan fange den.
 • 05:00Stafetten - Thomas Hessel (G)Thomas Hessel har boet 10 år i USA, hvor han arbejdede med salg og marketing. Han flyttede til Bornholm med kone og to børn i starten af 2018. Thomas ejer og driver nu Myregaard Bed & Breakfast og ferielejligheder i Poulsker.

Kim Larsen skal mindes i Musikhuzet

Fredag den 26. oktober skal der synges sange og deles anekdoter om den folkekære musiker Kim Larsen, der gik bort den 30. september.
I weekenden samledes tusindvis af danskere i København, Odense, Aarhus og Aalborg for at mindes Kim Larsen og synge nogle af hans mange sange, og nu kan bornholmerne også samles om at mindes den folkekære musiker.

Det sker den 26. oktober, når musikeren Simon Sandbye i Musikhuzet inviterer til Mindekoncert for Kim Larsen.

Der bliver tid til masser af fællessang, og mellem sangene vil Torben Severinsen fortælle anekdoter og historier om Kim Larsen.

På scenen kan man opleve Simon Sandbye selv, Søren Bernbom, Søren Esben Hansen, Ninna Mortensen og Karen Sofie, ligesom gospelkoret AmaZing kommer og synger med på nogle af Kim Larsens sange.

I pressemeddelelsen skriver Simon Sandbye, at arrangørerne er værter ved én gratis øl - og gratis smøger i Kim Larsens ånd.

Billetsalget starter torsdag formiddag klokken 10.00.

Aktuelle programmer på Play