Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
  • 00:50Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
  • 01:50Krimimessen: Bo Tao Michäelis (G)Bo Tao Michäelis er en af ophavsmændene til den nye videnskab: Skurkologi, en klassificering af krimigenrens ondskab. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
  • 02:10Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 03:00Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
  • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udgave af Billeddetektiverne skal vi blandt andet høre, hvordan en bornholmer ved et tilfælde støder på en spændende tegning fra Bornholm i den anden ende af landet.
  • 05:00Stafetten - Martin Preisz Gravesen (G)Martin Preisz Gravesen er opvokset i København, og han arbejder nu som jurist hos Bornholms Politi. Han er vendt tilbage til Bornholm sammen med kone og fire børn efter tre år på Færørene. Han er glad for den positive udvikling på Bornholm de senere år.

Cykling: Martin Toft Madsen forlænger kontrakt

Cykelrytteren Martin Toft Madsen forlænger sin kontrakt med BHS-Almeborg Bornholm.
Søndag genvandt Martin Toft Madsen et af verdens største enkelstartsløb, Chrono Des Nations, og i dag tirsdag kan BHS-Almeborg Bornholm og Martin Toft Madsen så sammen offentligøre, at man har forlænget kontrakten til 31.12.2019.

Det betyder at Martin Toft Madsen, der er 3-dobbelt dansk mester i enkelstart, fortsætter hos BHS-Almeborg Bornholm, hvor han kommer til at køre sin 8. sæson i træk.

- Jeg er glad for at Martin fortsætter her i 2019. Han er jo garant for store resultater, og er guld værd for vores cykelhold. Han bidrager ud over sine resultater også til holdets knowhow med udvikling af produkter og udstyr. Martin er med til at gøre de andre ryttere bedre. Derudover er han en humørspreder som skaber god stemning på holdet, siger sportsdirektør Christian Juul Andreasen efter offentliggørelsen af kontraktforlængelsen.

- Det er selvfølgelig også svært at være sur med de mange sejre, men jeg glæder mig derfor meget over, at det er lykkedes os at forlænge samarbejdet for yderligere en sæson, siger Christian Juul Andreasen.

Martin Toft Madsen oplyser, at han er glad for at få muligheden for at forsætte på BHS-Almeborg Bornholm, hvor han får lov at fokusere på det, han er bedst til, nemlig enkeltstarten.

- Jeg håber at kunne forsvare min DM-enkeltstartstitel næste år, og måske også kunne lægge lidt oven på mit niveau fra i år så jeg kan forbedre min 10.-plads fra VM sidste måned, siger Martin Toft Madsen.

- Derudover håber jeg også at kunne give timerekorden et forsøg igen. Dels for at få den danske rekord igen, men forhåbentlig også for at kunne gøre endnu et forsøg på verdensrekorden, tilføjer Martin Toft Madsen.

Aktuelle programmer på Play