Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
  • 00:50Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
  • 01:50Krimimessen: Bo Tao Michäelis (G)Bo Tao Michäelis er en af ophavsmændene til den nye videnskab: Skurkologi, en klassificering af krimigenrens ondskab. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
  • 02:10Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 03:00Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
  • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udgave af Billeddetektiverne skal vi blandt andet høre, hvordan en bornholmer ved et tilfælde støder på en spændende tegning fra Bornholm i den anden ende af landet.
  • 05:00Stafetten - Martin Preisz Gravesen (G)Martin Preisz Gravesen er opvokset i København, og han arbejder nu som jurist hos Bornholms Politi. Han er vendt tilbage til Bornholm sammen med kone og fire børn efter tre år på Færørene. Han er glad for den positive udvikling på Bornholm de senere år.

Christiansen og Pedersen ude af Denmark Open

Badminton-duoen Mathias Christiansen og Christinna Pedersen er ude af Denmark Open efter at have tabt kvartfinalen.
24-årige Mathias Christiansen fra Bornholm og hans mixed double-makker Christinna Pedersen har tabt til det indonesiske par Tontowi Ahmad og Liliyana Natsir i kvartfinalen i Denmark Open. Dermed er de ude af tuneringen.


- Vi er skuffet, fordi vi gerne ville have leveret bedre. Det var ærgerligt, vi ikke snuppede det første sæt, da det hele kogte i hallen, siger Christinna Pedersen til TV 2 SPORT.

Kulissen var ellers på plads for danskerne i en udsolgt Odense Idrætshal, men alligevel måtte Christiansen og Pedersen gå fra banen med to tabte sæt på henholdsvis 24-26 og 10-21.

- Vi havde svært ved at løse servesituationen. Vi servede godt i første, men vi fik ikke lov til at serve så meget i andet sæt, siger Mathias Christiansen til TV 2 SPORT.

Det indonesiske par er olympiske guldvindere og i både 2013 og 2017 blev de verdensmestre.

Aktuelle programmer på Play