Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
  • 00:50Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
  • 01:50Krimimessen: Bo Tao Michäelis (G)Bo Tao Michäelis er en af ophavsmændene til den nye videnskab: Skurkologi, en klassificering af krimigenrens ondskab. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
  • 02:10Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 03:00Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
  • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udgave af Billeddetektiverne skal vi blandt andet høre, hvordan en bornholmer ved et tilfælde støder på en spændende tegning fra Bornholm i den anden ende af landet.
  • 05:00Stafetten - Martin Preisz Gravesen (G)Martin Preisz Gravesen er opvokset i København, og han arbejder nu som jurist hos Bornholms Politi. Han er vendt tilbage til Bornholm sammen med kone og fire børn efter tre år på Færørene. Han er glad for den positive udvikling på Bornholm de senere år.

Trav: Sidste chance for podieplads

Nyklækket travkusk kunne afrunde sin første sæson med en god placering i dagen løb på travbanen.
Lørdag var sidste løbsdag hos Bornholms Travbane. En af dagens kuske var Michael Kaas Hansen fra Ibsker, der ellers plejer at sidde som speaker til løbsdagene.

Han blev kusk i begyndelsen af året og har i denne sæson kørt sine første løb. Det er ikke blevet til nogen topplacering endnu, og lørdag var altså sidste mulighed.

- Det er mit femte løb i dag. Jeg synes, det er gået stille og roligt. Jeg er blevet nummer tre en enkelt gang. Men jeg kører mest bare for at få noget erfaring, siger han.

Den nyklækkede kusks sidste løb i sæsonen blev heller ikke med en plads øverst på præmiepodiet. Han måtte nøjes med en andenplads.

- Det gik fint. Jeg synes, det er en dejlig måde at slutte af på, så får man lidt energi til vinteren, hvor hestene skal trænes frem mod næste sæson, siger han.

Vinderen af løbet blev kusk Lise Henriksen på hesten Jetset Onion.

Aktuelle programmer på Play