Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
  • 00:50Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
  • 01:50Krimimessen: Bo Tao Michäelis (G)Bo Tao Michäelis er en af ophavsmændene til den nye videnskab: Skurkologi, en klassificering af krimigenrens ondskab. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
  • 02:10Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 03:00Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
  • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udgave af Billeddetektiverne skal vi blandt andet høre, hvordan en bornholmer ved et tilfælde støder på en spændende tegning fra Bornholm i den anden ende af landet.
  • 05:00Stafetten - Martin Preisz Gravesen (G)Martin Preisz Gravesen er opvokset i København, og han arbejder nu som jurist hos Bornholms Politi. Han er vendt tilbage til Bornholm sammen med kone og fire børn efter tre år på Færørene. Han er glad for den positive udvikling på Bornholm de senere år.

Viking vinder tredje håndbold-sejr i træk

De zebrastribede håndboldherrer fra Viking besejrer Team København 25-16 i Rønne. Bornholmerne lukkede reelt kampen før pausen.
Jakob Doktor & co. fra Viking er kommet superflot fra sæsonstart - og må efter tre store sejre i træk, være et godt bud på en oprykker til Kvalifikationsrækken i håndbold.
Kampene i serie 1 virker ikke til at give bornholmerne den udfordring, som behøves for at udvikle holdet.

Efter første halvleg i dagens kamp mod Team København, virkede opgøret faktisk afgjort. Københavnerne stillede med kun syv spillere - og var bagud med ni mål. Så det måtte siges at være opad bakke for gæsterne!

Det bornholmske forsvar var solidt - og satte talrige contra-stød i gang, som blandt andre raketten Max Hansen udnyttede på højre fløj. Kasper Fediøw huggede et langskud i nettet 50 sekunder efter pausen - og så stod det 15-5.

Viking sejrede 25-16 - og møder på søndag VHC Vidar i Vanløse i en tidlig topkamp.

Aktuelle programmer på Play