Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
 • 00:50Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 01:50Krimimessen: Bo Tao Michäelis (G)Bo Tao Michäelis er en af ophavsmændene til den nye videnskab: Skurkologi, en klassificering af krimigenrens ondskab. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
 • 02:10Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
 • 03:00Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
 • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
 • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udgave af Billeddetektiverne skal vi blandt andet høre, hvordan en bornholmer ved et tilfælde støder på en spændende tegning fra Bornholm i den anden ende af landet.
 • 05:00Stafetten - Martin Preisz Gravesen (G)Martin Preisz Gravesen er opvokset i København, og han arbejder nu som jurist hos Bornholms Politi. Han er vendt tilbage til Bornholm sammen med kone og fire børn efter tre år på Færørene. Han er glad for den positive udvikling på Bornholm de senere år.

Politi: Kaptajn og styrmand er afhørt

Dagen igennem har Bornholms Politi efterforsket sammenstødet mellem et fiskeskib og et fragtskib. Nu er både kaptajn og styrmand fra fiskeskibet blevet afhørt.
- Bornholms Politi har afhørt kaptajnen og styrmanden fra det polske fiskefartøj. Samtidig er Havari kommissionen og Søfartsstyrelsen ved at undersøge forløbet. I løbet af de næste dage, skal myndighederne i fællesskab forsøge at få afklaret hændelsesforløbet.

Sådan lyder seneste nyt fra Bornholms Politi i sagen, hvor det polske fiskeskib Miętus II sank, efter det blev påsejlet af det 140 meter lange fragtskib Begonia S.

Bornholms Politi har været ombord på fragtskibet Begonia S. Skibet er nu tilbageholdt, indtil yderligere undersøgelser kan afdække hændelsesforløbet. Den 17 mand store besætningen er fra Tyrkiet, Georgien og Indien.

Men det er endnu uvist, hvornår politiet endeligt kan slå fast, hvad der er foregået på havet syd for Rønne i nat.

- Det er for tidligt at komme med noget konkret tidspunkt for, hvornår vi kan sige noget. Der skal kigges både på digitale data fra navigationsinstrumenter, og vi skal have kigget dybere i de her afhøringer, så det kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt, siger Poul Brix Bjerregaard, der er fungerende politikommissær ved Bornholms Politi.

Bornholms Politi understreger, at ingen indtil videre er hverken anholdt eller sigtet.

Aktuelle programmer på Play