Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
 • 00:50Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 01:50Krimimessen: Bo Tao Michäelis (G)Bo Tao Michäelis er en af ophavsmændene til den nye videnskab: Skurkologi, en klassificering af krimigenrens ondskab. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
 • 02:10Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
 • 03:00Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
 • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
 • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udgave af Billeddetektiverne skal vi blandt andet høre, hvordan en bornholmer ved et tilfælde støder på en spændende tegning fra Bornholm i den anden ende af landet.
 • 05:00Stafetten - Martin Preisz Gravesen (G)Martin Preisz Gravesen er opvokset i København, og han arbejder nu som jurist hos Bornholms Politi. Han er vendt tilbage til Bornholm sammen med kone og fire børn efter tre år på Færørene. Han er glad for den positive udvikling på Bornholm de senere år.

101.096 indsamlet til flygtninge

Tilmeldte indsamlere udeblev i stort tal i Rønne men alligevel blev der samlet 101.096 kr. ind til Dansk Flygtningehjælp.
Søndagens landsindsamling på Bornholm til Dansk Flygtningehjælp gik fint, og det lykkedes 126 indsamlere at samle 101.096 kr. Indsamlerne havde perfekt vejr og en god dag med god stemning, for både børn og voksne. Alligevel udeblev en del tilmeldte indsamlere.

- I Rønne så vi overraskende mange tilfælde af tilmeldte indsamlere der blot udeblev – 26 udeblev og 40 mødte op, en tendens der også kunne ses andre steder på øen. En storbytendens vi tidligere har været forskånet for, men som vi naturligvis tager ved lære af, så næste år bliver bedre frem for vigende, oplyser indsamlingskoordinator på Bornholm, Poul Overlund-Sørensen.

Han oplyser, at flere og flere benytter Mobile Pay, når de skal donere.

De indsamlede penge går i år fortrinsvis til flygtninge fra Syrien, Yemen og Myamar.

På landsplan var cirka 12. indsamlere ude på gaden. De indsamlede godt 13 millioner kr., hvilket er lidt lavere end resultatet fra sidste år, der var på 15 millioner.

Aktuelle programmer på Play