Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
  • 00:50Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
  • 01:50Krimimessen: Bo Tao Michäelis (G)Bo Tao Michäelis er en af ophavsmændene til den nye videnskab: Skurkologi, en klassificering af krimigenrens ondskab. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
  • 02:10Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 03:00Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
  • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udgave af Billeddetektiverne skal vi blandt andet høre, hvordan en bornholmer ved et tilfælde støder på en spændende tegning fra Bornholm i den anden ende af landet.
  • 05:00Stafetten - Martin Preisz Gravesen (G)Martin Preisz Gravesen er opvokset i København, og han arbejder nu som jurist hos Bornholms Politi. Han er vendt tilbage til Bornholm sammen med kone og fire børn efter tre år på Færørene. Han er glad for den positive udvikling på Bornholm de senere år.

Express 1 aflyste 14 gange i oktober

Bornholmslinjen har offentliggjort sine regularitetstal for oktober måned. Express 1 havde 14 aflysninger og 8 forsinkelser.
For høje bølger og vejrliget resulterede i, at Bornholmslinjen i oktober måned måtte aflyse 14 afgange ud af i alt 252.

Dertil kommer at rederiet med samme færge sejlede med otte forsinkelser. Fem gange var færgen op til 20 minutter forsinket, to gange op til 40 minutter og en enkelt gang optrådte en forsinkelse på op til en time fremgår det af Bornholmslinjens officielle regularitetstal.

Vindstød over 16 m/s og et enkelt uheld med en rampe er skyld i forsinkelserne oplyser rederiet.

I september var der 16 aflysninger ud af 240 afgange.

Hammershus på Rønne-Køge ruten havde ingen aflysninger ud af sine 62 afgange. Til gengæld optrådte der syvforsinkelser. En enkelt forsinkelse var på op til 20 minutter, en anden på op til 40 minutter, to var på 60 minutter og tre gange var færgen mellem 60 og 120 minutter forsinket.

Rederiet oplyser, at forsinkelserne i oktober skyldes vindstød over 23 m/s eller forhøjet vandstand.

Aktuelle programmer på Play