Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
  • 00:50Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
  • 01:50Krimimessen: Bo Tao Michäelis (G)Bo Tao Michäelis er en af ophavsmændene til den nye videnskab: Skurkologi, en klassificering af krimigenrens ondskab. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
  • 02:10Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 03:00Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
  • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udgave af Billeddetektiverne skal vi blandt andet høre, hvordan en bornholmer ved et tilfælde støder på en spændende tegning fra Bornholm i den anden ende af landet.
  • 05:00Stafetten - Martin Preisz Gravesen (G)Martin Preisz Gravesen er opvokset i København, og han arbejder nu som jurist hos Bornholms Politi. Han er vendt tilbage til Bornholm sammen med kone og fire børn efter tre år på Færørene. Han er glad for den positive udvikling på Bornholm de senere år.

34 badmintonspillere var i Frederiksværk

34 unge badmintonspillere fra Bornholm, var i weekenden en tur i Frederiksværk, hvor der både blev spillet og dyrket fællesskab.
I weekenden var 34 af øens badmintonspillere på tur til Frederiksværk, for at spille badminton. Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, som med årene er blevet mere og mere eftertragtet af deltage i, oplyser Kasper Fruergaard Nissen, der er idræts- og foreningskonsulent i DGI Bornholm.

- Det handler udelukkende om fællesskab og badminton. Men derfor er det nu alligevel herligt når truppen kan slæbe en god håndfuld medaljer med hjem i alle afskygninger af skalaen, oplyser konsulenten.

Han fortsætter med at oplyse, at alle havde en god tur, og at der blev spillet rigtig mange gode kampe.

- Mange nye venskaber opstod, og de forskellige klubber fandt hinanden på kryds og tværs. Det er bare badminton når det er allerbedst. Vi glæder os allerede til næste år, siger Kasper Fruergaard Nissen.

Aktuelle programmer på Play