Næste udsendelse: 23:15 EKKO (G)

TV i dag

 • 22:16Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 23:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
 • 00:50Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 01:50Krimimessen: Bo Tao Michäelis (G)Bo Tao Michäelis er en af ophavsmændene til den nye videnskab: Skurkologi, en klassificering af krimigenrens ondskab. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
 • 02:10Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
 • 03:00Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
 • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
 • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udgave af Billeddetektiverne skal vi blandt andet høre, hvordan en bornholmer ved et tilfælde støder på en spændende tegning fra Bornholm i den anden ende af landet.
 • 05:00Stafetten - Martin Preisz Gravesen (G)Martin Preisz Gravesen er opvokset i København, og han arbejder nu som jurist hos Bornholms Politi. Han er vendt tilbage til Bornholm sammen med kone og fire børn efter tre år på Færørene. Han er glad for den positive udvikling på Bornholm de senere år.

Wermelin: Molslinjen er defensiv

Vi har brug for, at Molslinjen lytter på den kritik, der bliver rettet mod dem, siger MF'er og medlem af Trafikkontaktrådet Lea Wermelin (S).
Det bornholmske medlem af Folketinget valgt for Socialdemokraterne, Lea Wermelin, mener at Molslinjen er for defensive, når de skal lytte til de problemer, der er på Bornholm i forbindelse med færgedriften.

- Det er godt at vi har haft det møde i dag, for der er enormt store frustrationer over den nye trafikbetjening. Samtidigt må jeg også sige at jeg oplever Bornholmslinjen som meget defensiv. Vi har brug for, at de slår ørerne ud og lytter og forstår de problemer aflysninger og manglende regularitet betyder for Bornholm, siger Lea Wermelin efter dagens møde mellem Trafikkontaktrådet og Molslinjen er overstået.

- Vi kan naturligvis ikke leve med, at Bornholm bliver lukket ned i lang tid. Vi har brug for at færgerne sejler, og at man kan regne med, at de sejler. Hvis vejret forhindrer afgange, så skal informationen komme i god tid. Og det var noget af det, som Molslinjen lovede ville blive bedre, sagde Lea Wermelin efter dagens møde.

Hun tilføjer, at hun ser frem til, at transportministeren tager initiativ til, at indkalde til et møde på Christiansborg, hvor færgetrafikken til og fra Bornholm kan blive drøftet.

Aktuelle programmer på Play