Næste udsendelse: 23:30 Bornholm knokler - Fru Petersen (G)

TV i dag

 • 23:00Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
 • 23:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 00:1019.30Nyheder (G)
 • 00:20Sommerservice (G)
 • 00:30Nationalpark Thy (27:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:55Det dejlige brød (G)Dette er historien om bageriet Svaneke Brød og manden bag, Kasper Buchardt Thye. Han blev hovedkulds forelsket i Bornholm og har efterhånden fået mange jern i ilden her på øen. Vi skal høre om filosofien, melet og surdejen bag brødet - og vi er med, når bageriet flytter fra Søndergade til Storegade i Svaneke.
 • 01:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 02:10Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:40Månedens foredrag - Anders Pihl (G)"Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra?" Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Flere sider af Jens Henrik Jensen (G)Forfatter Jens Henrik Jensen fortæller om sin krimiroman "De frosne flammer".
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Gråsælen Tulle er kun et halvt år men allerede ligeså stor som de voksne spættede sæler hun er sammen med i Kattegatcentret. Nu har hun fået selskab af en noget mindre unge for hunsælen Liv er nemlig blevet mor. Og så skal vi også tilse en syg sandtigerhaj.
 • 05:00Stafetten - Morten Holten (G)Morten Holten flyttede 1. januar 2015 med sin familie til Bornholm. Han arbejder nu som direktør i Bornholms Brand. Morten Holten er optaget af øens udvikling og ser fortrøstningsfuldt på Bornholms fremtid.

Ansatte føler ikke en begrænsning af ytringsfrihed

Nye retningslinjer for de ansatte i Bornholms Regionskommune betyder, at de ikke må udtale sig i kraft i deres arbejde tre måneder op til et valg. Og det hilser man velkomment blandt de ansatte, lyder det fra tillidskvinde.
De ansatte i Bornholms Regionskommune blev tidligere i dag præsenteret for en række nye retningslinjer, der betyder, at de tre måneder før et valg ikke må udtales sig i kraft af deres arbejde, og det bliver positivt modtaget blandt de ansatte, lyder det fra tillidsmand og næstformand i kommunens HovedMED-udvalg, Karen Lynn Jacobsen.


- Vi holder os til de retningslinjer, vi har modtaget, og vi følger dem, siger hun.

Karen Lynn Jacobsen understreger, at de først lige er blevet præsenteret for retningslinjerne, og at hun derfor ikke har talt med alle medarbejdere i Bornholms Regionskommune, men at de ved sidste valgkamp havde en snak om indskrænkede retningslinjer.

- Den feedback, jeg har modtaget, er, at det er helt i orden, siger hun og fortsætter:

- Vi må altid udtale os som privatperson, så vi føler os ikke begrænsede. Det er almindelig kutyme rigtig mange steder, så at det nu er kommet til Bornholm, det kommer ikke bag på os, siger Karen Lynn Jacobsen.

I retninslinjerne fra BRK's direktion bliver det netop understreget, at de ansatte er i deres fulde ret til at udtale om deres arbejde - – så længe det fremgår tydeligt, at de taler på egne vegne. Og det er helt fair, mener Karen Lynn Jacobsen.

- Jeg synes, borgerne skal have indsigt i det, der foregår, hele året rundt - og ikke kun op til en valgkamp, siger Karen Lynn Jacobsen.

Aktuelle programmer på Play