Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:15EKKO (G)I Skørrebro fodres op mod 100 ravne, en tidlig skægmåler er på plads i nåletræerne, og en overkørt ræv fra Almindingen obduceres, mens den kortnæbbede gås slår bornholmerrekord i EKKO.
  • 00:50Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
  • 01:50Krimimessen: Bo Tao Michäelis (G)Bo Tao Michäelis er en af ophavsmændene til den nye videnskab: Skurkologi, en klassificering af krimigenrens ondskab. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
  • 02:10Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 03:00Vild Med Dyr (G)Selv om det vrimler med signalkrebs i de danske åer og vandløb hører de faktisk ikke til i den danske natur. Men for vaskebjørnene i Aqua er de en sand delikatesse. Så i dag må Anna Louise give et nap med når der skal deles indfangede godbidder ud.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Assens, Herning, Dybbøl, Rønne og Aalborg.
  • 04:30Billeddetektiverne (G)I denne udgave af Billeddetektiverne skal vi blandt andet høre, hvordan en bornholmer ved et tilfælde støder på en spændende tegning fra Bornholm i den anden ende af landet.
  • 05:00Stafetten - Martin Preisz Gravesen (G)Martin Preisz Gravesen er opvokset i København, og han arbejder nu som jurist hos Bornholms Politi. Han er vendt tilbage til Bornholm sammen med kone og fire børn efter tre år på Færørene. Han er glad for den positive udvikling på Bornholm de senere år.

Godmorgen Bornholm 9. november 2018

Tørt, skyet og diset vejr venter denne fredag, hvor temperaturen vil ligge omkring 10 grader. Kør forsigtigt i tågen. DMIs varsel gælder stadig.
DMIs vejrudsigt denne fredag er kort - og lyder som følger: Mest tørt, skyet og diset vejr. Temperaturer omkring 10 grader og vinden bliver svag til jævn og vil komme fra øst og sydøst.

Sådan! Således bliver vejret på en dag, hvor flyene ude i Bornholms Lufthavn lander og letter til tiden og hvor Bornholmslinjen sejler planmæssigt - trods tågen.

DMI udsendte varsel om tæt tåge i aftes og dette gælder fortsat. Sigtbarheden kan fortsat være under 100 meter, så kør forsigtigt.

Dagen i dag kaldes i øvrigt "Theodors dag". Dette navn er efter en kristen romersk soldat, som blev martyrdræbt på denne dag i år 306 efter at have sat ild til et afgudstempel. Som en passende straf blev han levende brændt i en ovn. Ja, sådan var det dengang.

Fredag den 9. november er dag 313 i kalenderåret og der er kun 52 dage tilbage til nytår.

Aktuelle programmer på Play