Næste udsendelse: 22:05 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:35Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 22:0519.30Nyheder (G)
 • 22:20Næste uges tv (G)
 • 22:24Vejret i morgen (G)
 • 22:25Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 00:3519.30Nyheder (G)
 • 00:50Næste uges tv (G)
 • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

På udkig efter flere plejefamilier

Familieplejen Bornholm har lige nu 60 familier, men man er på udkig efter flere. Samtidig arbejder kommunen og Familieplejen på mere uddannelse til familierne.
Der kommer mere viden og hjælp i form af blandt andet uddannelse til plejefamilier næste år. Ønsket kommer fra de nuværende plejefamilier, og det ønske efterkommer kommunen og Familieplejen Bornholm nu.

- For 2019 kommer der til at ligge et nyt efteruddannelsesprogram for alle plejefamilier på Bornholm, siger Linette Westergaard Jørgensen, leder af Familieplejen Bornholm.

- Det er både uddannelse men også supervision og råd og vejledning, siger Anders Fløjborg, chef for børn og familie, Bornholms Regionskommune.

Og så har man, som en ud af fire kommuner i landet, fået over en million kroner fra en satspulje til at
etablere netværksgrupper for plejefamilierne på Bornholm.

- Vi ligger lige nu i planlægningsfasen. Vi er ved at finde ud af, hvordan det hele skal skrues sammen. Men det bliver i 2019, og plejefamilierne har noget at glæde sig til, lover Linette Westergaard Jørgensen.

Med meruddannelsen og andre initiativer håber både kommunen og Familieplejen Bornholm, at flere nye familier har lyst til at blive plejefamilier.

For tiden er det mest aflastnings-familier man ønsker flere af. Lige nu er man dækket ind på fuldtidsanbringelser.

Aktuelle programmer på Play