Næste udsendelse: 21:35 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

 • 21:05Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salatMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 21:35Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 22:0519.30Nyheder (G)
 • 22:20Næste uges tv (G)
 • 22:24Vejret i morgen (G)
 • 22:25Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 00:3519.30Nyheder (G)
 • 00:50Næste uges tv (G)
 • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Fotografi skal sikre families fremtid

Regeringens finanslovsaftale for 2019 falder ikke i god jord hos fotograf Martin Thaulow. Nu har han sat et fotografi til salg, der skal sikre familiens fremtid.
Regeringen og Dansk Folkeparti har indgået en finanslovsaftale for 2019 med fokus på blandt andet udlændingestramninger.

Udover et mangeårigt arbejde med flygtninge i nærområderne er Nexø-fotografen Martin Thaulow gift med en syrisk flygtning. Derfor gør det særligt ondt, når han læser finansaftalen.

- Det jeg frygter for min egen familie, det er, at vi på sigt vil komme til at blive separeret fra hinanden og leve adskilt, fortæller Martin Thaulow.

Stramningerne på udlændingeområdet vil sætte fokus på, at flere flygtninge kun skal være midlertidigt i Danmark i stedet for at blive her permanent.

- Deres rettigheder bliver taget fra dem, kan man sige. Og det skaber en stor usikkerhed omkring deres fremtid, vurderer fotografen.

Derfor har han sat et fotografi, af to af parrets sammenbragte børn, til salg.

- Det har jeg gjort, fordi jeg har en forventning om, at vi kommer til at skulle bruge penge på advokater og konsulenter, som på et eller andet tidspunkt vil komme til at assistere i forhold til vores helt konkrete familiesituation, fortæller Martin Thaulow.

Fotografiet forestiller børnene Solin og Alva, der holder i hånd. Et fotografi Martin Thaulow tog på en sommerferie med familien.

- Når man mødes, som børn gør, så ser man hinanden som søskende. De ser hinanden som søstre. De elsker at lege sammen. Hvis vi står sammen og tør at tage hinanden i hånden, så er vi ikke længere væk end en håndsrækning, uddyber Thaulow.

Fotografiet kan købes på Martin Thaulows hjemmeside.

Aktuelle programmer på Play