Næste udsendelse: 21:35 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

 • 21:05Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salatMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 21:35Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 22:0519.30Nyheder (G)
 • 22:20Næste uges tv (G)
 • 22:24Vejret i morgen (G)
 • 22:25Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 00:3519.30Nyheder (G)
 • 00:50Næste uges tv (G)
 • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Bornholmslinjen: Vi lærer stadig

Ændringerne af gebyrerne er ifølge Bornholmslinjen et udtryk for en erkendelse af, at koncepter fra Kattegat ikke nødvendigvis fungerer på Bornholm.
Bornholmslinjens to forslag om gebyrændringer skyldes ikke kun, at gebyrerne har været for voldsomme. Rederiet er også blevet klogere:

-Vi er kommet med en række tiltag og koncepter, som vi ved virker fra Kattegat. Vi er begyndt at komme til en erkendelse af, at bare fordi det virker rigtig godt på Kattegat, er det ikke nødvendigvis sikkert, at det fungerer godt på Bornholm. Nu er vi tre måneder inde i vores sejllads på Bornholm, og vi lærer noget nyt hver eneste dag, siger Jesper Maack.

De to forslag kommer dagen før forligskredsen bag aftalen om færgebetjeningen af Bornholm mødes. Men det har ifølge Jesper Maack intet at gøre med tidspunktet for forslagene:

- Det har intet med mødet i forligskredsen at gøre. Det kører i andre spor end det her. Det her handler om, at vi har kigget os selv og bornholmerne i øjnene og fundet ud af, at vi er nødt til at bakke en lille smule i forhold til nogle af de ting, vi har haft med og som vi ved har virket på Kattegat, men som bornholmerne ikke har været så begejstrede for, siger Jesper Maack.

Inden forslagene kan blive en realitet, skal de igennem en høringsfase hos Trafikkontaktrådet og efterfølgende godkendes af Transportministeriet.

Aktuelle programmer på Play