Næste udsendelse: 21:35 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

 • 21:05Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salatMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 21:35Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 22:0519.30Nyheder (G)
 • 22:20Næste uges tv (G)
 • 22:24Vejret i morgen (G)
 • 22:25Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 00:3519.30Nyheder (G)
 • 00:50Næste uges tv (G)
 • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Peter Juel-Jensen: Glad for man fjerner gebyret

Venstres Peter Juel-Jensen er glad for Bornholmslinjens tiltag med gebyrændringer. Han mener dog, at gebyret for ombookning skal afskaffes helt.
Bornholmslinjens afskaffelse og halvering af gebyrer møder tilfredshed hos Peter Juel-Jensen, der er Folketingsmedlem for Venstre.

- Jeg glæder mig over at man, godt nok drypvis, er i gang med at fjerne de værste tidsler. Først med dialogen med turismen, hvor der i sidste uge blev landet en aftale om pakkerejser, og nu dette med gebyrerne, siger Peter Juel-Jensen og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at vi var meget overraskede på Bornholm, da vi konstaterede dette var en realitet. Men det var åbenbart en mulighed, som også Færgen havde – jeg er rigtig glad for at man nu fjerner gebyret på den personlige betjening og halverer gebyret på lavprisbilletten. Et vigtigt skridt i den rigtige retning – og jeg ser frem til fjernelsen af de sidste 50 procent.

Bornholmslinjens nye forslag kommer dagen før, forligskredsen bag aftalen om færgebetjeningen af Bornholm mødes.

- Jeg vil også gerne anerkende, den nye tilgang med bedre dialog og imødekommenhed over for Bornholm og bornholmerne, og ser frem til yderligere tiltag i den rigtige retning. Både Bornholm og Molslinjen fortjener de bedst mulige forhold at udvikle sig under, og derfor skal der gode og holdbare løsninger til.

Forligskredsen bag aftalen om færgebetjeningen af Bornholm mødes i morgen.

Aktuelle programmer på Play