Næste udsendelse: 23:25 Nationalpark Thy (43:52) (G)

TV i dag

 • 23:00Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 23:25Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 00:55Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 01:25Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 02:20Nationalpark Thy (11:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Vild Med Dyr (G)Hvor langt vil en isbjørn strække sig for en skefuld flødeis? Det finder Anna Louise Tranæs Didriksen ud af nu, hvor Vild Med Dyr går tæt på de hvide kæmper i Skandinavisk Dyrepark.
 • 03:20Storebælt - Inde i Østbroen (G)Denne gang skal vi ind i hængebroen, hvor et lille tog venter. Midt inde i broen er man i gang med at lave en platform, og vi skal også se, hvad der gemmer sig under en ganske lille lem i gulvet. Men det hele starter hos smedefirmaet HRS i Korsør.
 • 03:50Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 04:15Bornholm knokler - op til jul, i Aakirkeby-Hallerne (G)Aakirkeby Hallen leverer mad til stort set hele Bornholm, og her ved juletid er der ekstra gang i gryder, ovne og pander. Der produceres julemad i rå mængder, og i denne sidste julespecial bliver der knoklet med blandt andet brød, risengrød og saltstegte sild.
 • 05:00Stafetten - Lars Greve (G)

RAR Bornholm byder velkommen ved årskonference

For første gang er Bornholm repræsenteret på årskonferencen for De Regionale Arbejdsmarkedsråd. Konferencen vil sætte fokus på arbejdsmarkedstrends i fremtiden.
De tre regionale arbejdsmarkedsråd for henholdsvis Bornholm, Hovedstaden og Sjælland har inviteret vejledere i Østdanmark til en fælles Vejleder-konference, hvor der skal kigges nærmere på de afgørende arbejdsmarkedstrends i fremtiden.

Og når konferencen starter, er det med bornholmsk velkomst.

Formand for RAR-Bornholm, Jens Christian Olsen, er draget til Sjælland og vil i sin velkomst tage udgangspunkt i strategiarbejde drøftet på Bornholm.

Et af dagens temaer er, at hjælpe virksomhederne med at rekruttere tilstrækkeligt med arbejdskraft. Jens Christian Olsen uddyber:

- Rekrutteringsindsatsen kræver ikke kun her-og-nu løsninger, men også en mere langsigtet planlægning. Ikke mindst for Bornholm, som jo via sin ø-status er særligt udfordret i forhold til både mobilitet og kapacitet i forhold til at fylde kursus-hold og skaffe virksomhederne den fornødne arbejdskraft. Det bornholmske arbejdsmarked er på mange måder isoleret og må i vid udstrækning ”klare sig selv”. Derfor hilser vi også den nye VEU-ordning og aktørsamarbejdet særligt velkommen.

Konferencen finder sted i Glostrup.

Aktuelle programmer på Play