Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Nationalpark Thy (43:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Flyverkai 2 - Hvis du drejer, slår du dig ihjel! (G)Kai Schou Christensen, pensioneret kaptajn og teknisk chef fra Bornholmstrafikken, styrtede i 2005 med sit hjemmebyggede fly i Alperne. Kai lavede en usædvanlig, men gennemtænkt manøvre, og han overlevede. Til stor forundring for den lokale havarikommision. Kai Schou Christensen fortæller den dramatiske historie om styrtet - og om sit hjemmebyggede mesterværk Opus 3.
 • 00:55Mellem os (G)15-årige Mathilde Byder fra Aakirkeby deltager i årets X-factor. I onsdagens udgave af Mellem os kan du høre mere om den oplevelse og om hendes musikdrømme. Det skal også handle om herretøj, for Nexø Herremagasin skifter ejer. Både den gamle ejer Søren Gram og den nye ejer Magnus Dyrmose Andersen er med i studiet til en snak om forretningen gennem tiden, og ikke mindst hvordan fremtidens Herremagasin ser ud.
 • 01:25Månedens foredrag: Gammel og glad (G)Tidligere sognepræst Inge Lorentzen besøger Bornholms Højskole og holder foredraget "Gammel Og Glad"
 • 02:20Nationalpark Thy (11:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:50Vild Med Dyr (G)Hvor langt vil en isbjørn strække sig for en skefuld flødeis? Det finder Anna Louise Tranæs Didriksen ud af nu, hvor Vild Med Dyr går tæt på de hvide kæmper i Skandinavisk Dyrepark.
 • 03:20Storebælt - Inde i Østbroen (G)Denne gang skal vi ind i hængebroen, hvor et lille tog venter. Midt inde i broen er man i gang med at lave en platform, og vi skal også se, hvad der gemmer sig under en ganske lille lem i gulvet. Men det hele starter hos smedefirmaet HRS i Korsør.
 • 03:50Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 04:15Bornholm knokler - op til jul, i Aakirkeby-Hallerne (G)Aakirkeby Hallen leverer mad til stort set hele Bornholm, og her ved juletid er der ekstra gang i gryder, ovne og pander. Der produceres julemad i rå mængder, og i denne sidste julespecial bliver der knoklet med blandt andet brød, risengrød og saltstegte sild.
 • 05:00Stafetten - Lars Greve (G)

Færre læser Tidende

I følge tal fra Gallup er Bornholms Tidendes læsertal faldet det sidste år. Men det skaber ikke bekymring hos chefredaktøren.
I følge tal fra Gallup er Bornholms Tidendes læsertal faldet fra 19.000 i anden og tredje kvartal af 2017 til 15.000 i samme periode i år.

Tallene er dog ikke noget, der skaber bekymring på avisen:

- Jeg er generelt tilfreds med vores læser- og brugertal. Gallup-tallene, som handler om læsertallene på papir, går op og ned. Denne gang går de ned. På nettet oplever vi sideløbende stor fremgang. Også i vores nye betalingsunivers. Det er jeg meget tilfreds med. Ikke mindst set i lyset af den helt specielle konkurrence-situation på Bornholm, hvor vi er oppe imod to store statsejede medievirksomheder, TV2 og DR, der giver nyheder væk gratis og det med væsentligt flere ressourcer i ryggen.

Det fortæller Tidendes Chefredaktør, Søren Christensen. Han uddyber:

- Jeg konstaterer med tilfredshed, at det stadig er Bornholms Tidende, der sætter dagsordenen nyhedsmæssigt på Bornholm, hvilket de seneste uger med dækningen af færgerne og Molslinjen også har vist. Og bornholmerne kvitterer: Siden 1. november har vi således haft fremgang på alle vores abonnements-former. Både epaper, tidende.dk og det klassiske papir-abonnement.


Aktuelle programmer på Play