Næste udsendelse: 23:00 Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)

TV i dag

 • 22:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Bornholmsk feltpræst klar til udsendelse

I slutningen af januar skal Ulla Skou udsendes som feltpræst i syv måneder. Hør hendes historie i samtaleprogrammet Mellem Os.
Ulla Skou er sognepræst i Rønne, og med sine 60 år er hun også en af landets ældste feltpræster. Men alder er på ingen måde noget, der tynger Ulla Skou, der nu skal sætte sit virke som feltpræst på den ultimative prøve, når hun sidst i januar drager på sin første udsendelse.

Ulla Skou skal være af sted i syv måneder, og af sikkerhedsmæssige grunde vil hun ikke sige, hvor hun skal hen, men hun fortæller, at det er et af de varme lande.

- Jeg må sige, at jeg blev overrasket over den her større udsendelse, som jeg fik lov til at få. Jeg havde regnet med at få en mindre udsendelse, simpelthen fordi jeg er en af de ældste feltpræster, siger Ulla Skou.

Som udsendt feltpræst skal Ulla Skou afholde gudstjenester, ligesom hun står til rådighed for soldater, der gerne vil tale med en præst om alt lige fra missionen til problemer på hjemmefronten

Når Ulla Skou er udsendt, så skal hun gå med våben i lejren, men ellers er det ikke meningen, at hun skal i felten udenfor lejren.

- Jeg skal kunne forsvare mig selv, så de ikke skal løbe rundt og forsvare mig hver gang, jeg går fire skridt. Men det ikke sådan, at det er mig, der skal stå i første række og løsne skud og nedlægge fjenden. Det er en anden opgave, jeg har, siger Ulla Skou.

Du kan høre hele Ulla Skous historie i Mellem Os i videoen ovenfor.

Aktuelle programmer på Play