Næste udsendelse: 23:00 Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)

TV i dag

 • 22:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Toguheld og sne driller trafikken i Sydsverige

Opdateret: Mandag formiddag forlød det, at der var sket en "alvorlig" togulykke på banegårdsterrænnet i Ystad. Årsagen viser sig at være en arbejdsulykke.
Efter en ulykke på sporområdet blev al togtrafik gennem Ystad stoppet mandag formiddag.

Det skriver Ystads Allehanda.

"Årsagen er en frygtelig ulykke", siger Skånetrafikken til middag til avisen.

Det var dog ikke ulykke med fatale personskader, lyder det nu fra det svenske medie. Et mand på 65-år er blevet kørt til hospitalet i Ystad med mindre skader efter at have været ude for en arbejdsulykke.

- Det er uklart, hvad der er sket. En person er ramt af toget på en eller anden måde, siger Filip Annas fra politiets ledelsescenter.

Politiet mener ikke, der er sket en forbrydelse og vil derfor nu blot udarbejde en rapport om hændelsen.

Togtrafik åben igen

Ystads Allahanda skrev tidligere, at alarmcentralen modtog en alarm om ulykken sidst på formiddagen. Alarmen lød på, at "der har fundet en ulykke sted i forbindelse med sporområdet i Ystad".

Politi, ambulance og nødtjenester blev derefter sendt til ulykkesstedet. Ulykken skete mellem stationen og Södra Dragongatan. På stedet befinder sig et passagertog og to lokomotiver fra Green Cargo.

Om det er vejret, der er skyld i ulykken i Ystad, er der ikke nogen underretning om. Men i det hele taget meldes der om snefald og ulykker på grund af det glatte føre. Således blandt andet om en trafikulykke til formiddag ved Rydsgaard.

Til frokost kørte togene igen gennem Ystad, men Skånetrafiken meddelte samtidigt, at rejsende kan forvente store forsinkelser i "et stykke tid".

Aktuelle programmer på Play