Næste udsendelse: 21:03 Vejret i morgen (G)

TV i dag

  • 20:35Mellem os - ugens udvalgte
  • 21:03Vejret i morgen (G)
  • 21:05Nationalpark Thy (19:52)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 21:30Årstidens Spisekammer - påskesalaterMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:15EP19 - valgaften (G)

Cigareteventyr uden røg fra Bodilsker

Virksomheden Considaret forudser et kæmpe marked på steder, hvor man ikke må ryge, såsom lufthavne, stationer og arbejdspladser.
På Kattesletgård ved Bodilsker ligger måske kimen til 1.000 arbejdspladser på verdensplan. Det forudser direktøren i virksomheden Considaret, som producerer røgfri cigaretter.

- Vores håb, at få tobaksblade sendt til Bornholm, hvor vi selv skal bearbejde dem ligesom med alle de andre ingredienser, som lakrids, kirsebær og blåbær, fortæller Carsten Leonhard Knudsen.

Carsten Leonhard Knudsens bedstefar kom fra Christiansø, moderen fra Svaneke og selv er han flyttet tilbage til øen i 2008, hvor han gik videre med idéen om en røgfri cigaret.

- Mulighederne er ufattelige. Der er over 1.1 milliard rygere i verden, som vi kan hjælpe med at ryge sundere og røgfrit, fortæller Carsten Leonhard Knudsen.

Udsigten til et enormt marked har også gjort kampen hård. Både kampen mod konkurrenter, men også kampen om patenter, som den bornholmske virksomhed nu har fået godkendt i både USA, Rusland og Kina.

Hvordan selve idéen om den røgfri cigaret opstod og hvorfor den er sundere, vil Carsten Leonhard Knudsen forklare i aftenens udgave af Mellem Os.

I aftenens program kan du også møde den nye træner for NB Bornholm, Thomas Jørgensen.

Se Mellem os kl. 20:45Aktuelle programmer på Play