Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Sosu-elever konkurrerer til DM i Skills 2019

Omkring 300 unge er draget til Næstved for at deltage i DM i Skills. Her iblandt to bornholmske assistent-elever fra sosu-uddannelsen.
DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge på erhvervsuddannelserne.

Simone Lindevang Christensen og Katrine Holm Sonne har her på førstedagen været kastet ud i ukendte scenarier, hvor deres færdigheder som social- og sundhedsassistenter er blevet sat på prøve. I den sidste test, havde de tre patienter, og de to bornholmere i 25 minutter skulle demonstrere teamwork og sygeplejefaglige skills.

- Det var anden konkurrence i dag, og vi er trætte nu. Men vi glæder os til i morgen med endnu en dag med udfordringer og læring, siger Simone Lindevang Christensen.

I morgen skal Katrine Holm Sonne og Simone Lindevang Christensen igennem to nye prøver. Vinderne i DM i Skills kåres lørdag eftermiddag.

Aktuelle programmer på Play