Næste udsendelse: 23:00 Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)

TV i dag

 • 22:15EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 23:00Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 23:30I Tyskland har jeg hjemme 1:4 (G)Giver det stadig mening, at Danmark hvert år sender penge til det danske mindretal i Sydslesvig? Det spørger Søren Vesterby om i fire programmer, hvor han besøger mindretallet syd for grænsen.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Havørneungen er på vingerne, og EKKO har været med fra starten under dens dramatiske opvækst i Ølene. Naturreservatet byder også på sort stork, kantareller og rørhøge.
 • 00:55Under Overfladen: Rødehavet 1:4 (G)Der er kun meget få koraller i Danmark. Til gengæld er der masser af koraller i Rødehavet. TV SYD følger en gruppe sydjyder, der går under overfladen i Rødehavet.
 • 01:30Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 02:00Folkemødet 2019 - De bedste øjeblikke, live rundtur med Sofie Andersen (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Jakob Seerup (G)Museumsinspektør Jakob Seerup fortæller om Valborg Hjorth. Bornholms fornemst dekorede sygeplejerske. En sygeplejerske i krig og fred.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Plastik og gedder (G)Gedden er et bæst. En rigtig skarptandet rovfisk fra et ondt sted. Christian, Jesper og William er taget til den private sø, Krashave, for at prøve at få et af bæsterne på krogen. Denne gang kun med kunstig agn, og det er ikke småting, man fanger gedder med.
 • 05:00Stafetten - Klaus Hjorth Hansen (G)Klaus Hjorth Hansen er 52 år og driver flere virksomheder på Bornholm og i Polen. Fundamentet er Nexø Vodbinderi. Klaus Hjorth Hansen er født og opvokset i Aarsdale, og der bor han også i dag med kone og børn.

Skovhjælperne holder ti års jubilæum

Skovhjælpernes fremtid er stadig usikker, men til deres ti års jubilæum i dag, var bekymringerne glemt for en stund.
Hjemmelavede pandekager over bål, solskin og chokoladekage. Det var med til at danne ramme om skovhjælpernes jubilæumsfejring i Almindingen i dag.

Skovhjælperne er et projekt for udviklingshæmmede borgere, der er ansat til at lave skovarbejde i Naturstyrelsens arealer i skovene omkring Ekkodalen.

Deres fremtid er dog fortsat usikker. Projektet skal efter planen fortsætte til udgangen af året, men der er endnu ikke fundet en permanent løsning, hvis skovhjælperne fortsat skal have lov til at arbejde i skoven.

- Jeg håber de finder en løsning. Vi har ikke tænkt os at rykke os, fortæller skovhjælper Martin Henriksen.

Jubilæet fungerede som et åbent hus, og nogle af de besøgende var skovhjælpernes forældre. I dag bekymrede de sig dog ikke om fremtiden for skovhjælperne. De brugte dagen på at nyde hinandens selskab.

- Det er dejligt at være her med skovhjælperne og deres besøgende. Skovhjælperne er jo glade, fortæller Linda Bak Henriksen, der er mor til Martin Henriksen.

Hun mener desuden, at projektet har haft en stor betydning for deres søn.

- Før kiggede han ned i jorden, men nu er han blevet åben og ligefrem en rigtig linselus, fortæller Linda Bak Henriksen.

Til sommer skal socialudvalget komme med en indstilling til kommunalbestyrelsen, om hvad der skal ske med skovhjælperne.

Aktuelle programmer på Play