Næste udsendelse: 21:30 Årstidens Spisekammer - påskesalater

TV i dag

  • 21:05Nationalpark Thy (19:52)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 21:30Årstidens Spisekammer - påskesalaterMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:15EP19 - valgaften (G)

Mathilde byder på single og liveoptræden

Pigegruppen Echo, der var med i X Factor, har fået lov til at udgive den single, de skulle have brugt i finalen, hvis de var nået så langt.
Echo har efter X Factor-eventyret udgivet en single, der hedder "I Got You". Sangen skulle være brugt som gruppens vindersingle, hvis de var gået videre i konkurrencen og var endt med at være en af de to sidste deltagere. Men selvom gruppen røg ud i semifinalen og ikke nåede så langt, så har de alligevel fået lov til at udgive singlen.

Har du ikke fået nok af bornholmske Mathilde Byder og pigegruppen Echo, som var med i X Factor, så kan du på lørdag opleve den i Musikhuzet. Gruppen er en del af et X Factor-show, hvor man også kan høre vinderen Kristian Kjærlund og Benjamin Rosenbohm, der løb med anden pladsen, da finalen blev afgjort i Horsens i fredags.

Aktuelle programmer på Play