Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

  • 21:30Årstidens Spisekammer - påskesalaterMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:15EP19 - valgaften (G)

Motorbåd påsejler jolle ved Teglkås

Øens beredskab blev fredag morgen kl. 8:10 blevet kaldt ud til en mulig drukneulykke ved Teglkås. Da man ankom til stedet, fandt man ud af, at ingen er kommet til skade.
OPDATERET: Fredag morgen indløb der alarm om en mulig drukneulykke i nærheden af Teglkås. Alarmen er slået fra en adresse på Teglkåsvej.

Ifølge de første oplysninger, var der tale om, at en båd havde påsejlet en mindre jolle.

Manden i jollen blev reddet op af en anden båd, som efterfølgende sejlede mod Hasle. Derfor tog beredskabet mod Hasle, hvor de fandt manden, som har det godt.

- Han var våd, og så frøs han ganske lidt, tror jeg. Og så var det det, siger Kim Riis, indsatsleder ved Bornholms Brandvæsen.

Båden sank på under et minut, og man har efterfølgende prøvet at finde båden.

- Nu har vi lavet en aftale med dem, der styrer vores indsats, om, at vi skulle prøve at se, om vi kan finde båden og se, om der var nogle vragdele derude, fortæller Kim Riis.

Rettelse: Vi har tidligere kaldt det en trawler. Det er en motorbåd.

Aktuelle programmer på Play