Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

  • 21:30Årstidens Spisekammer - påskesalaterMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:15EP19 - valgaften (G)

Naturvejlederne kommer

I næste uge vil en tredjedel af alle landets naturvejledere være samlet på Bornholms Højskole, når de afholder deres årlige konference.
De 140 naturvejledere skal på konferencen blandt andet lære om FNs 17 verdensmål og hvordan de skal formidles.

”Det forventes af mange naturvejledere, at vi også har forstand på det, og ved hvordan man formidler det til mange forskellige befolkningsgrupper” fortæller ledende naturvejleder fra NaturBornholm, René Larsen i en pressemeddelelse.

For at løfte naturvejledernes vidensniveau kommer der fornemt besøg af både tidligere folketingsmedlem, og nu Præsident for Danmarks Naturfredningsforening; Maria Reumert Gjerding, samt Danmarks generalsekretær i UNESCO; Anna Enemark.

Derefter skal naturvejlederne finde ud af hvordan man omdanner viden om Klima og miljø til formidling til børnehavebørn, skolebørn, unge, voksne, ældre, amatører og specialister. Kort sagt til alle, og på alle de mange måder naturvejledere arbejder rundt i landet.

Aktuelle programmer på Play