Næste udsendelse: 21:30 Årstidens Spisekammer - påskesalater

TV i dag

  • 21:05Nationalpark Thy (19:52)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 21:30Årstidens Spisekammer - påskesalaterMette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:15EP19 - valgaften (G)

Folkemødet giver dig ordet

Når folkemødet skydes i gang den 13. juni, har du mulighed for at komme til orde. Foreningen har nemlig besluttet at stille en stor ølkasse op til formålet.
Idéen stammer fra Hyde Park i London, hvor der er lavet det der kaldes for Speakers Corner. Her kan man som privatperson stille sig op og fortælle, hvad man har på hjertet og godt vil dele med andre.

Det samme vil Foreningen Folkemødet nu gøre, når de i juni måned inviterer alle der har lyst til at sige deres mening til at træde op på en kasse. De sætter nemlig en stor øl-kasse op, som man kan stille sig op på og komme ud med sit budskab med en mikrofon i hånden.

Formålet er at skabe en platform, hvor alle kan komme til ordre. Helt gratis og i bedste demokratiske Folkemødestil.

Idéen til den overdimensionerede Ølkasse er oprindeligt udviklet af Ungdomsbureauet og er bygget af unge fra Den Økologiske Produktionsskole.

Hvis du vil op på ølkassen skal du sende en mail til den ansvarlige eventafvikler Tobias på tobias@folkemoedet.dk. Eller du kan booke dig ind på en ledig tid i uge 24 under Folkemødet.

Aktuelle programmer på Play