Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:09FV19 - Mød partiet Alternativet (G)
  • 01:0022Nyheder (G)
  • 01:05Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.
  • 01:30Mellem os (G)Tidligere på måneden begyndte en stor udgravning på Sorte Muld ved Svaneke. I udgravningen deltager mange studerende fra Aarhus Universitet og to af dem - Laura Ahlqvist og Sebastian Gerberg - kommer ind og fortæller om udgravningen, stedets historie og det særlige ved at være arkæolog.
  • 02:00Nationalpark Thy (2:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:25Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)
  • 03:15Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Boldrup, Kolding, Odense, Aakirkeby og Holbæk.
  • 03:40FV19 - Valgfolkemøde 4. del (G)Klima i hverdagen – hvor meget skal vi lovgive? Du kan sortere dit affald, droppe det røde kød og holde alle dine ferier på landjorden. Men skal politikerne lovgive om det? Og skal der ligefrem vanke bøder for at smide plast og metal i skraldespanden? Politikere: Thomas Danielsen (Venstre), Carsten Bach (Liberal Alliance) og Rasmus Nordquist (Alternativet) Vært: Anders Køpke Christensen
  • 04:59FV19 - Mød partiet Alternativet (G)

Passagerer: Jo, vi blev glemt

Christian Petersen, der var med Max fra Rønne til Ystad mandag morgen, er dybt uenig i Bornholmslinjens udlægning af, hvorvidt man var ved at glemme biler.
Der er to meget forskellige opfattelser af, hvad der skete ombord på hurtigfærgen Max mandag morgen i Ystad Havn.

Her måtte en gruppe biler vente på øverste dæk, og kørte først fra borde efter bilerne på vej tilbage til Bornholm var begyndt at køre ombord.

Molslinjens kommunikationschef Jesper Maack forklarede tidligere på dagen, at man ikke havde glemt passagerne, men at personalet var blevet optaget andetsteds i cirka fem minutter.

Men det svar stemmer ikke overens med, hvad Christian Petersen oplevede, skriver han i en mail til Bornholmslinjen, som han har videresendt til TV 2/Bornholm.

- Ja, der skete noget længere nede, netop at der kom biler ind fra Ystad! Men der gik ikke 5 minutter, nærmere 15 minutter, og vi blev ALDRIG vinket ned, vi kørte selv ned, hvor vi blev mødt af stor overraskelse blandt færgens personale der spurgte om vi var fra Rønne. De havde INGEN anelse om at der stadig var biler tilbage. Flere bekræfter denne historie!, skriver han i mailen.

Han fortæller også, at flere biler på vej ind på færgen måtte bakke, for at give plads til de biler, der havde ventet på øverste vogndæk.

Aktuelle programmer på Play